ΗΡΑΚΛΗΣ

Βλάχος προ των πυλών

Βλάχος προ των πυλών
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΛΑΧΟΣ

Ο Βαγγέλης Βλάχος όπως είχε διαφανεί από χθες αργά το βράδυ αναμένεται να είναι ο διάδοχος του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή

Ο Βαγγέλης Βλάχος αποτελούσε από την πρώτη στιγμή την πρώτη επιλογή της διοίκησης του Αντώνη Ρέμου και της ομάδας του και όλα δείχνουν πως είναι θέμα χρόνου να επέλθει η συμφωνία.
Ίσως σήμερα ή το αργότερο μέχρι αύριο το πρωί όπως αφήνει να εννοηθεί και ο ίδιος κάτι που αν συμβεί το απόγευμα της Δευτέρας στις 18:00 θα τον βρει στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ηρακλής στην Μίκρα για να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση στη νέα πρώτη όπως αυτή ορίστηκε χθες το βράδυ από τον Αντώνη Ρέμο.

" Μιλήσαμε με τον κ. Ρέμο", παραδέχτηκε ο Βαγγέλης Βλάχος στο SPORT 24 και συνέχισε: " Απομένει θα έλεγα μία μικρή εκκρεμότητα που από την στιγμή που θα λυθεί το αργότερο μέχρι αύριο το πρωί να έχουμε συμφωνήσει. Με ενδιαφέρει πολύ να δουλέψω στον Ηρακλή".

Εξι μεταγραφές... πρώτος στόχος ο Εμπεντε

Κι αν ο Βλάχος θα αποτελέσει τον νέο προπονητή του Ηρακλή η νέα διοίκηση της ΠΑΕ, αυτή δηλαδή της ομάδας του Αντώνη Ρέμο με επικεφαλή τον γνωστό καλλιτέχνη που ορίστηκε το πρωί από το Πρωτοδικείο και θα επισημοποιηθεί την Δευτέρα, στην χθεσινοβραδινή της συνάντηση άρχισε να οριοθετεί τους μεταγραφικούς της στόχους.

Όπως όλα δείχνουν ο Ηρακλής θα κινηθεί για έξι ποδοσφαιριστές θέλοντας να κλείσει τα κενά που δημιουργήθηκαν στο ρόστερ του με πρώτο στόχο τον πρώην τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, Πιέρ Εμπέντε, απόρροια της απώλειας των Αμπάρη, Φιλίπκο και Κατεργιαννάκη.

Από εκεί και πέρα την Κυριακή αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Ηλία Πουρσανίδη. Σκοπός αυτής η επίτευξη της παραμονής του έμπειρου αμυντικού που όλα δείχνουν πως είναι καθαρά τυπικού χαρακτήρα με δεδομένη την κοινή επιθυμία για συνέχιση της συνεργασίας τους για έναν ακόμη χρόνο.

Πενταμελές σχήμα στο Δ.Σ.

Κατά τα άλλα κι όσον αφορά το νέο διοικητικό σχήμα αν και προσωρινό της ΠΑΕ Ηρακλής όπως αυτό ορίστηκε μετά την σημερινή προσφυγή στο Πρωτοδικείου; Το πενταμελές σχήμα αποτελείται από τους Αντώνη Ρέμο, Μπάμπη Ξανθόπουλο, Νίκο Παναγόπουλο, Δήμο Πολύκαρπο και Νίκο Χαΐτογλου.

" Βαδίζουμε ολοταχώς", είπε ο Θανάσης Παπαζαΐτης που πήγε στο Πρωτοδικείο για να πάρει την προσωρινή διαταγή με τον νομικό του Γ.Σ. Ηρακλής να τόνισε στο Αθλητικό "Metropolis" πως: " Οι δικαστές ήταν ενήμεροι για την κατάσταση".

Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί ότι για την σημερινή προσφυγή στο Πρωτοδικείο χρειάστηκε και η συναίνεση μέσω πληρεξουσίου του μέχρι χθες το πρωί προέδρου της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιώργου Σπανουδάκη.


















TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ