EURO 2024

Βλάχοβιτς: "Δεν θέλω να συγκριθώ με τον Κέιν, πέρυσι έβαλε 53 γκολ"

Serbia's Dusan Vlahovic reacts after the Euro 2024 group G qualifying soccer match between Serbia and Bulgaria at the Dubocica stadium in Leskovac, Serbia, Sunday, Nov. 19, 2023. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Serbia's Dusan Vlahovic reacts after the Euro 2024 group G qualifying soccer match between Serbia and Bulgaria at the Dubocica stadium in Leskovac, Serbia, Sunday, Nov. 19, 2023. (AP Photo/Darko Vojinovic) @2023 DARKO VOJINOVIC/AP IMAGES

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρώτη του παρουσία σε μεγάλη διοργάνωση που συμπίπτει με την επιστροφή της Σερβίας σε τελικά Euro έπειτα από 24 χρόνια, ενώ απέφυγε να μπει σε διαδικασία σύγκρισης με τον Χάρι Κέιν.

Η Σερβία βρίσκεται ξανά σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος έπειτα από το μακρινό 2000 και το πρώτο της παιχνίδι έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Κυριακή (16/6, 22:00, ΕΡΤ1, LIVE από το SPORT24) την Αγγλία, που θεωρείται ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Αναμφίβολα, τόσο η επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια όσο και η κόντρα με τα "τρία λιοντάρια" εξιτάρουν τους Σέρβους, με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς να μην κρύβει την ανυπομονησία του με δηλώσεις του μπροστά στις κάμερες.

"Σκεφτόμαστε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, τώρα η σκέψη μας είναι να περάσουμε τον όμιλο. Είναι η μεγαλύτερη σκηνή στην οποία θα μπορούσαμε να βρεθούμε.

Για μένα είναι η πρώτη συμμετοχή σε Euro και είναι πολύ σημαντικό. Είμαστε εδώ μετά από 24 χρόνια, θα δώσουμε τα πάντα για να προχωρήσουμε.

Η Αγγλία είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του τουρνουά και θα είναι πολύ δύσκολο", τόνισε ο 24χρονος επιθετικός της Γιουβέντους, ο οποίος απέφυγε πεισματικά να μπει στη ζυγαριά σύγκρισης με το "βαρύ πυροβολικό" των Άγγλων, Χάρι Κέιν:

"Την περασμένη σεζόν σημείωσε 53 γκολ, δεν θέλω να συγκριθώ μαζί του. Παίζει 15 χρόνια σε υψηλό επίπεδο και είναι ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς.

Για μένα αυτό το τουρνουά είναι μία ευκαιρία, παίζω χωρίς άγχος. Όλοι περιμένουν από την Αγγλία να πάρει το τρόπαιο και εκείνος είναι σημείο αναφοράς της".

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ