FOOTBALL LEAGUE

Βλέπει άνοδο το Χαϊδάρι

Βλέπει άνοδο το Χαϊδάρι
χαιδαρι

Με εκπλήξεις ολοκληρώθηκε η 15η αγωνιστική στην Β' Εθνική, αφού οι δύο πρωτοπόροι της κατάταξης είχαν απώλειες στις έδρες τους

Συγκεκριμένα, οι παίκτες του Πανσερραϊκού αισθάνθηκαν ενοχλήσεις το πρωϊ της Κυριακής και μετέβησαν στο τοπικό νοσοκομείο για εξετάσεις. Ο διαιτητής Χριστοδουλάκης αναφέρει στο φύλλο αγώνα: " Στις 3 το μεσημέρι μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο όπου βρίσκονταν μόνο δύο παίκτες του Πανσερραϊκού και βάση του άρθρου 21 του ΚΑΠ προχωρήσαμε στην οριστική αναβολή του αγώνα". Παρ' όλα αυτά, πάντως, όπως επεσήμανε, δεν προσκομίστηκαν έγγραφα από το νοσοκομείο που να πιστοποιούσαν τα προβλήματα των ποδοσφαιριστών του Πανσερραϊκού.

Στο αγωνιστικό μέρος της ημέρας, ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Λεβαδειακός είχε την υπεροχή στον αγώνα στην αναμέτρηση με τον Θρασύβουλο, καθώς οι παίκτες του δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες αλλά ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μείνουν στο στείρο 0-0. Σημαντικότερη ευκαιρία για τους γηπεδούχους το δοκάρι του Χρυσάφη στο πρώτο ημίχρονο.

Ο δεύτερος της κατάταξης Ηλυσιακός, σε ένα δυνατό παιχνίδι, γνώρισε οδυνηρή ήττα στο γήπεδο του Ζωγράφου από τον Εθνικό 1-2 και έχασε την ευκαιρία να μείωση την διαφορά από τον Λεβαδειακό, γνωρίζοντας παράλληλα την δεύτερη συνεχόμενη ήττα. Αντίθετα, ο Εθνικός δείχνει να ξεπερνάει τα προβλήματα των τελευταίων μηνών και με δύο συνεχόμενες νίκες πήρε βαθμολογική ανάσα.

Το παιχνίδι της ημέρας διεξήχθη στο Χαϊδάρι, όπου η τοπική ομάδα με τη νίκη 3-1 επί της Νίκη Βόλου, έπιασε τον Ηλυσιακό στην 2η θέση και μπήκε γερά στο παιχνίδι της ανόδου. Ο νεοαποκτηθείς Κυβελίδης στην πρώτη του συμμετοχή με το Χαϊδάρι, πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του.

Στην Καισαριανή, ο Μπενίσκος ήταν ο λυτρωτής της ομάδας του καθώς σκόραρε στο 89' , σε έναν αγώνα που οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και τον έλεγχο του αγώνα δημιουργώντας τις περισσότερες ευκαιρίες.

Στην Καλαμάτα η τοπική ομάδα πήρε πολύτιμη νίκη επί του ΠΑΣ με 1-0. Οι δύο ομάδες δημιούργησαν ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, ενώ οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το 38΄ λόγω αποβολής του Ντεκάμπς.

Σε δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣ μετά τον αγώνα o κ. Κούγιας χρέωσε την ήττα στην διαιτησία αλλά και στον προπονητή της ομάδας Νίκο Αναστόπουλο.

Τέλος, με τον βαθμό της ισοπαλίας... απέδρασε από τον Κορυδαλλό ο Μεσσηνιακός, αφού ο Βελώνης ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του αγώνα, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για οφσαϊντ. Τα αποτελέσματα των αγώνων:

Σάββατο
Πανθρακικός – Βέροια 2-0

(37' Πιπίνης(αυτ.), 92' Σουάνης)
Κυριακή
Αστέρας Τρίπολης – Πανσερραϊκός (αναβλήθηκε)
Λεβαδειακός – Θρασύβουλος 0-0
Προοδευτική – Μεσσηνιακός 1-1
(58' Χανιώτης – 94' Βελώνης)
Ηλυσιακός – Εθνικός 1-2
(69' Κοζανίδης – 49'Καραμαλίκης, 84'Ναλιτζής)
Εθνικός Αστέρας – Αγροτικός Αστέρας 1-0

(89' Μπενίσκος)
Χαϊδάρι – Νίκη Βόλου 3-1
(36', 42'Κυβελίδης, 68'Τριμπόνιας – 20'Παυλίδης)
Καλαμάτα – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

(59'Σπυριδάκης)
Δευτέρα
Καλλιθέα – Καστοριά 17:00





























TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ