ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Βλέπει Χούλιο Κρουζ, πρόταση σε Τσάβι

Βλέπει Χούλιο Κρουζ, πρόταση σε Τσάβι
κρουζ

Η Μπαρτσελόνα έκανε σπουδαία πρόταση ανανέωσης στον Τσάβι, ενώ στο στόχαστρο βρίσκεται και ο Χούλιο Κρουζ της Ίντερ

Ο Αργεντινός άσος έχει πολύ κακές σχέσεις με τον Ζοσέ Μουρίνιο, το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και δεν έχει γίνει καμία επαφή για ανανέωση, έτσι μπορεί από το νέο έτος να συζητήσει και να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει.
Ο Κρουζ την περασμένη Τετάρτη ήταν αυτός που ισοφάρισε την Ανόρθωση σε 3-3, ενώ χάρισε και την Κυριακή στις καθυστερήσεις την νίκη στην Ίντερ στο ματς με την Ουντινέζε.

Αυτά όμως δεν αλλάζουν την κατάσταση και τις σχέσεις του 34άχρονου με τον Μουρίνιο, με τον οποίο είχε επεισόδιο μετά τον αγώνα με την Τζένοα για την 8η αγωνιστική.

Σπουδαία πρόταση σε Τσάβι

Όπως αποκάλυψε σήμερα η "Marca", η Μπαρτσελόνα έχει καταθέσει γενναιόδωρη πρόταση ανανέωσης στον Τσάβι. Συγκεκριμένα, το νέο συμβόλαιο που προτείνει η διοίκηση έχει διάρκεια τεσσάρων ετών για κάθε ένα από το οποία θα λαμβάνει τουλάχιστον 7 εκατομμύρια ευρώ!

Ακόμη πάντως ο διεθνής μέσος δεν έχει απαντήσει, ενώ κάποιοι παράγοντες αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής ζήτησε 9 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, κάτι που θα τον έκανε τον δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της ομάδας πίσω από τον Λιονέλ Μέσι. Όσον αφορά στο υπάρχον συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2010.








TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ