ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βλέπει ενδεκάδα ο Μέντες

Βλέπει ενδεκάδα ο Μέντες
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου σκέφτεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Μέντες Ντα Σίλβα και να ξεκουράσει τον Τάσο Λαγό. Στην ενδεκάδα ο Μαρινάκης.

Ο Γιάννης Αναστασίου κάνει διάφορες σκέψεις σχετικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει στην αναμέτρηση με τον Πανθρακικό, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τις υποχρεώσεις τις Εθνικής ομάδας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο τεχνικός του Τριφυλλιού εξετάζει το ενδεχόμενο να αφήσει εκτός αρχικού σχήματος τον Τάσο Λαγό, καθώς ο νεαρός μέσος είναι από τους παίκτες που έχουν τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής και επειδή όπως όλα δείχνουν αυτή θα είναι η πρώτη του ''γεμάτη'' επαγγελματική σεζόν, ο Αναστασίου σκέφτεται να τον αποφορτίσει.

Ακολουθούν εξάλλου πολύ κρίσιμα παιχνίδια και θέλει να τον έχει φρέσκο, κάτι που σημαίνει ότι την πόρτα της ενδεκάδας ''χτυπάει'' ο Μέντες. Ο Ολλανδός μέσος άλλωστε έμεινε όλο το διάστημα της διακοπής στην Αθήνα και προπονούνταν κανονικά με το Τριφύλλι, ενώ συμμετείχε και στο φιλικό με την Κόρινθο.

Από εκεί και πέρα πολύ πιθανή είναι και η επιστροφή του Νίκου Μαρινάκη στη βασική ενδεκάδα, αφού έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ