ΑΡΗΣ

Βλέπει "κανόνι" από την Ουρουγουάη

Βλέπει "κανόνι" από την Ουρουγουάη
Σεμπάγιος 

Σε μεταγραφικούς ρυθμούς κινούνται οι άνθρωποι του Άρη, καθώς η ομάδα μπορεί να βρίσκεται σε διακοπές, όμως Κούπερ και διοίκηση ψάχνουν για ποδοσφαιριστές. Στο στόχαστρο ο Πάμπλο Σεμπάγιος (video).

Οι κίτρινοι δεν έχουν αγώνα Κυπέλλου μεσοβδόμαδα, μετά τον αποκλεισμό από τα Τρίκαλα, και έτσι η προσοχή όλων έχει στραφεί στην ενίσχυση ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως θα γίνουν τουλάχιστον τρεις κινήσεις για ποδοσφαιριστές με δεδομένες τις αδυναμίες του ρόστερ.

Σε ποιες θέσεις θα ψάχνουν για παίκτες στον Άρη; Σίγουρα στο αριστερό άκρο της επίθεσης, καθώς ο Κάλβο αποτελεί παρελθόν, έναν αμυντικογενή παίκτη στο κέντρο και σίγουρα έναν επιθετικό.

Τα πρώτα ονόματα που ακούγονται είναι εκείνα των Σαμπέγιος και του Έντι Τζόνσον, με τον δεύτερο να είναι δοκιμασμένη λύση, αφού αγωνίστηκε στην ομάδα την περσινή σεζόν ως δανεικός.

Ο Πάμπλο Σεμπάγιος είναι 25 ετών και κατάγεται από την Ουρουγουάη. Το καλό με την περίπτωση του είναι πως δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο, όμως εξαιτίας των εμφανίσεων του υπάρχει ενδιαφέρον από πολλές ομάδες.

Στο πρωτάθλημα "Απερτούρα" πέτυχε 21 γκολ και έτσι στα χέρια του έχει πολλές προτάσεις. Η περίπτωση του Τζόνσον φαίνεται πιο εύκολη, όμως στον Άρη θα εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για να φέρουν τον Σεμπάγιος.

Στιγμές από τον Ουρουγουανό άσο

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ