ΕΥΡΩΠΗ

"Βλέπει" Μουσλίμοβιτς η Βασλούι

"Βλέπει" Μουσλίμοβιτς η Βασλούι
Μουσλίμοβιτς INTIME SPORTS

Ποια είναι η πρόταση που έχει καταθέσει η ρουμανική ομάδα στον Βόσνιο πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ.

Σε συζητήσεις με την Βασλούι βρίσκεται ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς. Οι Ρουμάνοι θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ και ήδη του έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση συνεργασίας.

Αυτή αφορά σε διετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές που θα φτάσουν τις 900.000 ευρώ. Για τον πείσουν, μάλιστα, του προσφέρουν οικονομικά δέλεαρ εφόσον η ομάδα καταφέρει την νέα σεζόν να παίξει στους ομίλους είτε του Τσάμπιονς Λιγκ, είτε στο Γιουρόπα Λιγκ.

Αν η Βασλούι αγωνιστεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ο Μουσλίμοβιτς θα έχει ένα πριμ της τάξης των 500.000 ευρώ, ενώ εάν παίξει στο δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκό θεσμό, αυτό θα φτάνει τις 250.000. Στο όλο θέμα οι εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν άμεσα και θα υπάρχουν νεότερα τις επόμενες μέρες.

Αξίζει να σημειωθεί πώς, αν τελικά ο "Μούσλι" κλείσει άμεσα στους Ρουμάνους δεν αποκλείεται να τεθεί στη διάθεση του προπονητή Βιορέλ Χίζο για τους αγώνες των πλέι οφ του Europa League με αντίπαλο την Σπάρτα Πράγας. Η Βασλούι είχε αποκλειστεί από την Τβέντε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ