ΑΡΗΣ

Βλέπει πάλι Τζόνσον

Βλέπει πάλι Τζόνσον
INTIME SPORTS

Στο στόχαστρο της ΠΑΕ Άρης για τρίτη συνεχόμενη μεταγραφική περίοδο βρίσκεται ο Έντι Τζόνσον της Φούλαμ.

Κοινό μυστικό αποτελεί πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα κινηθεί σίγουρα για την απόκτηση ενός επιθετικού με τον διεθνή Αμερικανό να έρχεται και πάλι στο προσκήνιο.

Όχι τυχαία αφού και πέρσι ίδιο καιρό τον είχε στην δύναμή της με εξάμηνο δανεισμό και κάτι ανάλογο επιθυμεί να κάνει και φέτος, δεδομένου ότι η Φούλαμ επιθυμεί να τον παραχωρήσει δανεικό έχοντας ρίξει δίχτυα σε ομάδες της Τσάμπιονσιπ.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ Άρης είχε επιδιώξει στο ξεκίνημα του καλοκαιριού να τον αποκτήσει με ελεύθερη μεταγραφή από την ομάδα του Λονδίνου όπως και πάνω στο νήμα της μεταγραφικής περιόδου ως δανεικού αλλά και πάλι δεν είχε επιτευχθεί συμφωνία.

Κατά τα άλλα στον Άρη εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κινηθούνε για την απόκτηση και ενός αριστερού χαφ για ενίσχυση της θέσης, ενώ χθες η "Μarca" σε δημοσίευμά της ανέφερε πως ο Σαμουέλ Τολεδάνο της Αντάρβε φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Κι όχι μόνο αυτό αλλά και πως από τον Οκτώβριο έχει ξεκινήσει η παρακολούθηση του Ισπανού νεαρού δεξιού εξτρέμ μέσω ενός σκάουτερ σε παιχνίδια του τοπικού πρωταθλήματος της Μαδρίτης όπου αγωνίζεται. Θα πρέπει ωστόσο να σημειωθεί πως ο Τολεδάνο με την απόδοσή του έχει πετύχει να προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων συλλόγων της Ισπανίας όπως της Μπαρτσελόνα και της Βιγιαρεάλ.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ όπως όλα δείχνουν δεν θα μπορεί τελικά να υπολογίζει στον Ντάνιελ Τσέζαρεν για το τοπικό ντέρμπι της Δευτέρας με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο Στάδιο στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ο λόγος για τον οποίο αναμένεται να μην αγωνιστεί ο Κροάτης επιθετικός του Άρη παρά το ότι ανεβάζει συνεχώς στροφές δείχνοντας να έχει ξεπεράσει την θλάση που είχε υποστεί στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έχει να κάνει περισσότερο για να προφυλαχθεί προς αποφυγή τυχόν υποτροπής.

Από την πλευρά του Αργεντινός τεχνικός στην χθεσινή του ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές του τους τόνισε μεταξύ άλλων πως: «Θα πρέπει να δουλέψουμε και να διορθώσουμε τα λάθη μας στην συνέχεια με αρχή το παιχνίδι της Δευτέρας όπου η νίκη θα μας επιτρέψει να καλύψουμε μέρος του χαμένου εδάφους μας. Μέλημά μας μέσα από την δουλειά μας είναι να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ