ΑΡΗΣ

Βλέπει τα ημιτελικά με Φερνάντες

Βλέπει τα ημιτελικά με Φερνάντες
καλβο νετο κοκε πανηγυρικο

Με μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία της ομάδας του Άρη

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ επέλεξε στην αποστολή του τους παρακάτω 18 ποδοσφαιριστές που πιο συγκεκριμένα είναι οι: Σηφάκης, Φρασέρι, Νέτο, Ναφτί, Κόκε, Πρίττας, Λαμπριάκος, Ρονάλντο, Κάλβο, Κουλουχέρης, Βαγγέλη, Αράνο, Νασούτι, Φερνάντεζ, Κάμπορα, Χαβίτο, Αντού και Τζόνσον.
Εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Νάτσο Γκαρσία, ο τραυματίας Καμέλ Μεριέμ που αν και προπονήθηκε κανονικά προτιμήθηκε να προστατευθεί λόγω του κατάγματός του στην μύτη και οι Ντέιλι, Ορτίθ, Αραβίδης, Πέσκοβιτς, Πιοβεζάν, Οικονομόπουλος, Μπουγαίδης, Αγτζίδης και Γραικός.

Κι όσο για το 4-4-2 του Κούπερ με φόντο την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού του Κυπέλλου hellas online; Ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη κάτω από τα δοκάρια θα τοποθετήσει και πάλι τον Σηφάκη με τους Γκιάρο και Νασούτι στο κέντρο της άμυνας κι έχοντας τους Νέτο στα δεξιά και Αράνο στα αριστερά των μπακ. Στα χαφ της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Πρίττας και Φερνάντες αν και ανέτοιμος αντί του τιμωρημένου Νάτσο Γκαρσία με τον Αντού στα αριστερά και Κάλβο στα δεξιά και επιθετικό δίδυμο τους Κόκε και Κάμπορα.

Φερνάντες: "Ότι μπορώ να προσφέρω"

Ο Αργεντινός μέσος του Άρη, Νταρίο Φερνάντες, σε συνέντευξή του στον ΑΡΗΣ FM 92,8 αναφέρθηκε στην αγωνιστική του κατάσταση και την ενδεχόμενη συμμετοχή του στο αυριανό ματς του Κυπέλλου hellas online με την Skoda Ξάνθη.

Αρχικά μίλησε για την αγωνιστική του κατάσταση σημειώνοντας: " Έχω πέντε μέρες που προπονούμαι κανονικά και προσπαθώ να βρω τα πατήματα μου. Θέλω να βρω ρυθμό με τους συμπαίκτες μου για να προσφέρω από τη μεριά μου ότι περισσότερο μπορώ στην ομάδα».

Αναφορικά με την ενδεχόμενη συμμετοχή του στο αυριανό παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στην Skoda Ξάνθη για τον θεσμό του Κυπέλλου τόνισε: «Όταν ο προπονητής κρίνει ότι μπορώ να προσφέρω, εγώ θα το κάνω. Όπως προείπα έχει λίγες μέρες που προπονούμαι κανονικά και προσπαθώ να τον ρυθμό και τα πατήματά μου».

Όσον αφορά στην αναμέτρηση της περασμένης εβδομάδας με την Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια επίσης για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου hellas online και τα συναισθήματά του παρακολουθώντας το από το σπίτι του, υπογράμμισε: "Ήταν μια απέραντη χαρά πραγματικά να βλέπω τον Άρη να μην αποχωρίζεται το όνειρό του. Τα συναισθήματα ήταν έντονα.

Έβλεπα τον χρόνο να κυλάει και μόλις πετύχαμε το γκολ ένιωσα να τρελαίνομαι. Νομίζω ότι ήταν το χρησιμότερο γκολ από όλη τη χρονιά γιατί δεν μας έβγαλε από τον στόχο μας.

Καταλαβαίνω πως ένιωσε ο κόσμος. Εγώ ένιωθα πολύ έντονα γιατί όταν δεν παίζεις και δεν μπορείς να συνεισφέρεις τα πάντα διογκώνονται. Το χάρηκα πολύ".

Για το κλίμα στην ομάδα ο Νταρίο δήλωσε: " Παράπονο δεν έχω κανένα. Τα πάντα στην ομάδα λειτουργούν τέλεια. Η έλευση του προπονητή μας που είναι πολύ σπουδαίος και σοβαρός έχει δώσει άλλη πνοή στην ομάδα. Θέλω πολύ να συνεχίσω την καριέρα μου στον ΑΡΗ όμως για αυτό έχουμε ακόμα χρόνο μπροστά μας. Αυτή τη στιγμή το μόνο θέλω είναι να επανέλθω στους αγώνες και να προσφέρω ότι μπορώ".

Τέλος για τους οπαδούς του Άρη σημείωσε: " Είναι μεγάλη η δυναμική που προσφέρουν στην ομάδα. Όταν βγαίνουμε από τη φυσούσα πραγματικά νιώθουμε πολλά. Νιώθω τυχερός που τύγχανα αυτής της στήριξης".

Απών με ΑΕΚ ο Κάμπορα

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ αποφάσισε ότι ο Χαβιέρ Κάμπορα που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη θα εκτίσει την ποινή του στον επερχόμενο αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.
























TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ