ΙΝΤΕΡ

Βλέπουν Κασάνο οι "νερατζούρι"

Βλέπουν Κασάνο οι "νερατζούρι"
Αντόνιο Κασάνο

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου η Ίντερ θα κινηθεί για την απόκτηση του Κασάνο αν δεν προχωρήσει η περίπτωση του Μιλίτο

Η αρνητική στάση που διατηρεί ο πρόεδρος της Τζένοα, Ενρίκο Πρετσιόζι, σχετικά με την πιθανή αποχώρηση του Ντιέγκο Μιλίτο από τον σύλλογο, αναγκάζει την Ίντερ να στρέψει το βλέμμα της και σε άλλους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην κορυφή της επίθεσης.
Σύμφωνα με σημερινό (07/01) δημοσίευμα της "Gazzetta dello Sport" οι διοικούντες το σύλλογο του Μιλάνου παρουσιάζονται έτοιμοι να καταθέσουν μία σούπερ πρόταση στους Γενοβέζους προκειμένου να κάνουν τον Κασάνο κάτοικο "Σαν Σίρο".

Συγκεκριμένα ο Μοράτι προτίθεται να δώσει ένα ποσό ύψους 18 εκατομμυρίων ευρώ συν τον νεαρό επιθετικό Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος δείχνει να μην βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Ζοσέ Μουρίνιο.

Μάλιστα το εν λόγω δημοσίευμα υποστηρίζει ότι το πρώτο ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει ήδη λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις των "νερατζούρι", με τον Μοράτι να περιμένει απλά το πράσινο φως από τον Πορτογάλο τεχνικό προκειμένου να προχωρήσει σε περαιτέρω διαπραγματεύσεις.




TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ