ΛΑΜΙΑ

Βόκολος: "Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου, δεν έχει τελειώσει τίποτα"

Βόκολος: "Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου, δεν έχει τελειώσει τίποτα"
Ο Λεωνίδας Βόκολος INTIME

Ο Λεωνίδας Βόκολος δήλωσε αμέσως μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό ότι έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών, ενώ τόνισε ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα ως προς τη μάχη της παραμονής.

Ο Λεωνίδας Βόκολος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στον πάγκο της Λαμίας και γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό με 3-0. Ο τεχνικός των Φθιωτών στις δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς τόνισε ότι είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών, ενώ ως προς τη μάχη παραμονής επεσήμανε ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λεωνίδας Βόκολος στην COSMOTE TV: Για το ματς: "Νομίζω ότι για πρώτο παιχνίδι σε αρκετά μεγάλο μέρος του παιχνιδιού προσπάθησαν τα παιδιά. Είχαμε ενέργεια στο πρώτο μισάωρο, ήμασταν καλά και βγήκαμε στην κόντρα. Θα μπορούσαμε να βάλουμε γκολ. Δεχθήκαμε γκολ στο τέλος του πρώτου μέρους.

Ο Ολυμπιακός είναι μια ποιοτική ομάδα, κατάφερε να το διαχειριστεί. Το δεύτερο μέρος ήταν πιο δύσκολα. Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου, κάνανε μεγάλη προσπάθεια. Συνεχίζουμε, έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας".

Για τις αλλαγές που έκανε βάζοντας επιθετικούς: "Πάντα παίζουμε για τη νίκη. Οι αλλαγές είναι πάντα για το καλό της ομάδας. Προσπαθούμε να το κάνουμε. Όλα τα παιδιά προσπάθησαν και είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθειά τους".

Για τη συνέχεια και τι πρέπει να αλλάξει η Λαμία: "Θα πρέπει να έχουμε σε μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού την ενέργεια και τη συγκέντρωσή μας. Ειδικά απέναντι σε τέτοιες ομάδες, αν χάσεις τη συγκέντρωσή σου για πέντε λεπτά, είναι πολύ πιθανό να το πληρώσεις, όπως κατά τη γνώμη μου συνέβη και σήμερα. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Τα παιδιά δείχνουν διάθεση. Έχουμε δρόμο μπροστά μας, δεν έχει τελειώσει τίποτα".

TAGS ΛΑΜΙΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ