ΛΑΜΙΑ

Βόκολος: "Το Κύπελλο δεν ήταν στόχος για εμάς όπως είναι τώρα η κατάσταση"

Ο Λεωνίδας Βόκολος
Ο Λεωνίδας Βόκολος EUROKINISSI SPORTS

Ο Λεωνίδας Βόκολος μίλησε για την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 5-1 και ξεκαθάρισε πως το Κύπελλο δεν ήταν στόχος για την ομάδα του έτσι όπως είναι τώρα η κατάσταση.

Ο ΠΑΟΚ "καθάρισε" την υπόθεση πρόκριση μετά τη νίκη του με 5-1 επί της Λαμίας στη Φθιώτιδα στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novivbet και ουσιαστικά βρίσκεται ήδη στον έκτο τελικό στα επτά τελευταία χρόνια.

Ο προπονητής της ομάδας της Φθιώτιδας, Λεωνίδας Βόκολος, ξεκαθάρισε πως το Κύπελλο δεν ήταν στόχος για την ομάδα του έτσι όπως είναι τώρα η κατάσταση και πως κοιτάζει τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό.

"Δεν μπορούμε να κάνουμε κριτική για το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος. Για εμάς στράβωσε το παιχνίδι από το ξεκίνημα, από νωρίς. Αυτό ο ΠΑΟΚ το διαχείριστηκε καλά.

Έχουμε δύσκολο δρόμο μπροστά μας. Θα πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι. Και κοιτάμε το επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Το κύπελλο δεν ήταν στόχος για εμάς όπως είναι τώρα η κατάσταση.

Κάναμε διαχείριση παικτών, χρειάζονταν κάποιοι ανάσες δεν μπορούμε να παίζουμε συνεχώς Τετάρτη - Κυριακή.

Το αποτέλεσμα και η έκταση του σκορ δεν είναι καλό για εμάς, πρέπει όμως να συνεχίσουμε και να κοιτάξουμε τον στόχο που έχουμε στο πρωτάθλημα".

TAGS ΛΑΜΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ