ΑΓΓΛΙΑ

Βολές Φαν ντε Φαρ κατά Τότεναμ

Βολές Φαν ντε Φαρ κατά Τότεναμ

Ο Φαν ντε Φαρ, μέσω της προσωπικής ιστοσελίδας του, εξέφρασε τα παράπονά του για το γεγονός ότι δεν συμπεριληφθηκε στη λίστα της αγγλικής ομάδας για τους αγώνες του Europa League.

Δεν μπορεί να χωνέψει το γεγονός πώς έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας της Τότεναμ. Ο λόγος για τον Ραφαέλ Φαν ντε Φαρ που εξέφρασε την δυσαρέσκειά του στην επίσημη ιστοσελίδα του. Εκεί υπάρχει ανάρτηση με τίτλο "Ενοχλητικό" και σε αυτήν εκφράζει το παράπονό του.

Λέει χαρακτηριστικά, ότι θα μπορούσαν τουλάχιστον να τον ρωτήσουν, πριν τον αφήσουν εκτός λίστας, ενώ προσθέτει ότι οι Άγγλοι δεν ενδιαφέρονται για το Europa League, αλλά μόνο για την Premiership.

Το κείμενο στη σελίδα του Ολλανδού αναφέρει τα εξής: " Θα μπορούσαν τουλάχιστον να με ρωτήσουν γι' αυτό", σχολίασε ο Ράφαελ, αφού έμεινε εκτός της λίστας για τα πρώτα παιχνίδια του Europa League ως το Δεκέμβριο. Ο τεχνικός της Τότεναμ, Χάρι Ρέντναπ, αποφάσισε να μη συμπεριλάβει στη λίστα τον Ράφαελ, εξαιτίας του τραυματισμού του και του αναμενόμενου χρόνου αποθεραπείας του από έξι έως οκτώ εβδομάδες.

Αυτή η απόφαση προσυπογράφει τα προηγούμενα σχόλια του Ρέντναπ, ότι θεωρεί την Premier League σημαντικότερη από τα παιχνίδια του Europa League. Περιμένοντας ότι ο Ράφαελ δε θα ήταν και πάλι έτοιμος τόσο σύντομα, ο Ρέντναπ μπορεί τώρα να υπολογίζει σε έναν πρόθυμο παίκτη για το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ.

Ο Ράφαελ, από την άλλη, δε θέλει να αναλύσει σε βάθος την κατάσταση: "Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι μία περίεργη κατάσταση. Η Τότεναμ θα μπορούσε τουλάχιστον να με συμβουλευτεί. Τέλος πάντως, είναι μία κατάσταση χωρίς επιστροφή. Θα εστιάσω την προσοχή μου στο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ. Είμαι πεπεισμένος ότι θα είμαι ετοιμοπόλεμος μέχρι τότε, χάρη στον (ειδικό γιατρό) Ντικ φαν Τόορν".

"Δεν ενδιαφέρονται για το Europa League οι Άγγλοι"

Μία ανάλογη δήλωση φέρεται να έκανε ο Φαν ντερ Φάαρτ και στη "Sun", εξηγώντας: " Στην Αγγλία δεν ενδιαφέρονται για το Europa League, μόνο για την Premier League. Όμως θα ήθελα πολύ να αγωνιστώ στο Europa League. Θα με βοηθούσε να ανακτήσω κάποιο ρυθμό".

Άξιος αναφοράς είναι και ο τίτλος της βρετανικής εφημερίδας, που υπερθεματίζει την ενόχληση του έμπειρου άσου: " Έξαλλος ο Φαν ντερ Φάαρτ από την ευρωπαϊκή απάθεια".

Η... τραγική ειρωνεία με τον Ντόουσον

Η υπόθεση του Φαν ντερ Φάαρτ, βεβαίως, γεννά πολλά ερωτήματα. Ακόμη και αν όντως η αποθεραπεία του διαρκούσε περισσότερο, ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης θα μπορούσε να ενισχύσει τα "σπιρούνια" στα τελευταία ματς των ομίλων. Η τραγική ειρωνεία, βεβαίως, είναι ότι στη λίστα συμπεριλήφθηκε κανονικά ο Μάικλ Ντόουσον, ο οποίος είναι τραυματίας και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες.

Δεν θα προπονηθούν στην Τούμπα!

Το ότι οι Άγγλοι αντιμετωπίζουν υπεροπτικά το Europa League και τον ΠΑΟΚ δε φαίνεται μόνο από την ευκολία με την οποία άφησαν εκτός λίστας ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια τους, αλλά και από την απόφασή τους να μην προπονηθούν στην Τούμπα την παραμονή του αγώνα με τον "Δικέφαλο". Αντ' αυτού, η προετοιμασία τους θα ολοκληρωθεί επί βρετανικού εδάφους, το πρωί της Τετάρτης (14/9) και στη συνέχεια η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ