ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

"Βολές" για διαιτησία από Ρότζερς

"Βολές" για διαιτησία από Ρότζερς

Έντονα παράπονα για τη διαιτησία στον αγώνα με την Τότεναμ έκανε ο Μπρένταν Ρότζερς, τονίζοντας πως δεν δόθηκαν δύο πέναλτι στη Λίβερπουλ.

Η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να διατηρήσει το αήττητό της για ένατο σερί ματς, χάνοντας με 2-1 το βράδυ της Τετάρτης στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" για την εμβόλιμη 14η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, όμως ο Μπρένταν Ρότζερς δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εμφάνισή των "κόκκινων".

"Νομίζω ότι ήμασταν υπέροχοι και δεν πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να έρθουμε εδώ και να πιάσουμε καλύτερη απόδοση", δήλωσε αρχικά ο Βορειοιρλανδός τεχνικός, για να κάνει έπειτα έντονη κριτική στον διαιτητή Φιλ Ντάουντ για τα σφυρίγματά του στο ματς.

"Ήταν λίγο ντροπιαστικό. Έγιναν δύο καθαρά πέναλτι υπέρ μας που δεν δόθηκαν. Η φάση δε που εξόργισε περισσότερο είναι όταν δεν πήραμε πέναλτι στην ανατροπή του Τζέραρντ από πίσω από τον Ντεμπελέ.

Υπάρχει επίσης και η φάση που ο Σουάρες χτυπήθηκε από τον Γκαλάς. Όσον αφορά στο δεύτερο γκολ που δεχτήκαμε (σ.σ. εκτέλεση φάουλ από Μπέιλ), ο Κλιντ Ντέμπσεϊ είχε κερδίσει φάουλ χωρίς να υπάρχει η παραμικρή επαφή με δικό μας παίκτη.

Όλες οι κρίσιμες αποφάσεις ήταν εναντίον μας αλλά παρόλα αυτά θέλω να ξεκαθαρίσω ήμασταν πολύ καλοί απόψε".

Ο Μπρένταν Ρότζερς μιλάει για το Τότεναμ-Λίβερπουλ

Τότεναμ - Λίβερπουλ 2-1

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ