ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

"Βολές" Ντε λα Φουέντε κατά της ισπανικής ομοσπονδίας: "Είμαι πρωταθλητής Ευρώπης αλλά χωρίς συμβόλαιο"

Spain head coach Luis de la Fuente reacts during a press conference prior to the Nations League soccer match between Serbia and Spain, in Belgrade, Serbia, Wednesday, Sept. 4, 2024. Serbia will play a UEFA Nations League soccer match against Spain on Thursday. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Spain head coach Luis de la Fuente reacts during a press conference prior to the Nations League soccer match between Serbia and Spain, in Belgrade, Serbia, Wednesday, Sept. 4, 2024. Serbia will play a UEFA Nations League soccer match against Spain on Thursday. (AP Photo/Darko Vojinovic) @2024 DARKO VOJINOVIC/AP IMAGES

Τα παράπονά του για το γεγονός πως η ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία τον έχει ακόμα με το συμβόλαιο με το οποίο πήγε στην Ανδρών ως προπονητής της Ελπίδων, δημοσιοποίησε μέσω συνέντευξης ο προπονητής της ρόχα, Λουίς ντε λα Φουέντε.

Ο Λουίς ντε λα Φουέντε πήρε στα χέρια του μία καυτή πατάτα μετά από την αποχώρηση του Λουίς Ενρίκε από τον πάγκο της εθνικής Ισπανίας τον Δεκέμβριο του 2022 και το εντυπωσιακό είναι πως όχι μόνο την κράτησε με επιτυχία αλλά οδήγησε την ρόχα στην κορυφή της Ευρώπης για τέταρτη φορά στην ιστορία της.

Αυτό έγινε συνδυάζοντας το τρόπαιο με όμορφο και θεαματικό ποδόσφαιρο στα γήπεδα της Γερμανίας το περασμένο καλοκαίρι, με τον ομοσπονδιακό προπονητή να έχει ωστόσο παράπονο για το συμβόλαιο που έχει ακόμη μαζί του η ομοσπονδία και να το εκφράζει δημόσια.

"Το συμβόλαιο που με δένει με την εθνική Ισπανίας είναι το ίδιο ακριβώς που υπέγραψα όταν προωθήθηκα από την Κ21 της Ισπανίας στην Ανδρών, δεν μου έχει γίνει η παραμικρή ανανέωση.

Δεν είναι λογικό ένας πρωταθλητής Ευρώπης να είναι χωρίς συμβόλαιο. Σε όλα τα μέλη του επιτελείου μου, έχουν βελτιωθεί οι όροι του συμβολαίου τους, το σωστό θα ήταν λοιπόν να υπογράψω και εγώ ένα νέο συμβόλαιο", τόνισε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στην "Cadena Ser", και πρόσθεσε με νόημα:

"Νιώθω την υποστήριξη των ανθρώπων της ομοσπονδίας αλλά είμαι σίγουρος πως αν ήταν στη θέση μου ο Λουίς Ενρίκε, το ζήτημα αυτό θα είχε ήδη λυθεί".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ