ΠΑΟΚ

"Βολιδοσκοπεί" Ορφανό

"Βολιδοσκοπεί" Ορφανό
Ορφανός

Προτεραιότητα παίρνει στην Τούμπα η προσπάθεια απόκτησης του Δημήτρη Ορφανού από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Στα τέλη της εβδομάδας όπως όλα δείχνουν αναμένεται στον ΠΑΟΚ να γνωρίζουν ποια θα είναι η απάντηση του Μπρούνο Τσιρίλο στην πρόταση που έχουν καταθέσει για συμβόλαιο δύο χρόνων στον Ιταλό αμυντικό. Όσο για τον Βλάνταν Ίβιτς η ΑΕΚ είναι εκείνη που θα παίξει τον ρόλο ρυθμιστή και αν θα τον αφήσει ή όχι ελεύθερο.
Από εκεί και πέρα στον ΠΑΟΚ όπως είναι γνωστό έχουν ρίξει την προσοχή τους και στην αγορά της Ουγγαρίας. Πρώτος στόχος από αυτήν παραμένει πάντα ο 21χρονος διεθνής Ζολτ Λάτσκο της Φερεντσβάρος την ίδια ώρα που οι Μπέλα Μπάλοκ και Τάμας Βάσκο φαίνεται να απομακρύνονται.

Ο πρώτος δεν άφησε ικανοποιημένο τον Γιώργο Παράσχο το βράδυ του Σαββάτου στο Παγκρήτιο του Ηρακλείου της Κρήτης στο παιχνίδι κόντρα στην Εθνική μας όπου τον παρακολούθησε ενώ ο δεύτερος είχε μείνει εκτός αποστολής.

Παράλληλα όμως με τον Λάτσκο ο έτερος Ούγγρος που φαίνεται πλέον να απασχολεί τον ΠΑΟΚ είναι ο συμπαίκτης του στην Φερεντσβάρος και τερματοφύλακας της ομάδας Ζαμπολτς Κέμενες. Τον 21χρονο γκολκίπερ και ύψους 1.90μ. είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά ο Κώστας Ιωσηφίδης την περασμένη Κυριακή και από τη στιγμή που η περίπτωση του Πάβελ Κόβατς φαίνεται να παραμένει στάσιμο δεν αποκλείεται να απασχολήσει σοβαρά την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Κι αν κάπως έτσι έχουν οι μεταγραφικοί στόχοι του ΠΑΟΚ από το εξωτερικό εντός των συνόρων η περίπτωση του Δημήτρη Ορφανού φαίνεται πως επανήλθε στο προσκήνιο με τον ίδιο σε τελευταίες του δηλώσεις να μην είχε αρνηθεί για την επαφή που είχε μαζί του ο "Δικέφαλος".

Την ίδια ώρα λοιπόν που στον Απόλλωνα Καλαμαριάς επιθυμούν να τον κρατήσουν στο δυναμικό της ομάδας και για του χρόνου στον ΠΑΟΚ δείχνουν διατεθειμένοι να προχωρήσουν στην ενεργοποίηση της προφορικής συμφωνίας που φέρεται ότι υπάρχει για συμβόλαιο τριετούς χρονικής διάρκειας και δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να κλείσει το θέμα.








TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ