STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βόλος - ΑΕΚ: Η διαφορά στην προπώληση των εισιτηρίων σε σχέση με τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Μονομαχία του Ντέλετιτς με τον Γιόνσον
Μονομαχία του Ντέλετιτς με τον Γιόνσον EUROKINISSI SPORTS

Οι φίλοι της ΑΕΚ που θέλουν να δουν από κοντά την αναμέτρηση με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό δεν θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια ηλεκτρονικά όπως ακριβώς συνέβη στο ματς με τον Παναθηναϊκό και θα έχουν άλλους δύο τρόπους για να μπορέσουν να προμηθευθούν τα εισιτήρια.

Η ΑΕΚ έχει μπει ήδη σε ρυθμούς Βόλου, καθώς έχει ξεκινήσει ήδη η προετοιμασία των παικτών του Ματίας Αλμέιδα για το συγκεκριμένο παιχνίδι, στο οποίο η Ένωση αναμένεται να έχει στο πλευρό της μέχρι και πέντε χιλιάδες φιλάθλους της.

Ωστόσο σε αυτό το παιχνίδι, σε αντίθεση με ό,τι συνέβη στην αναμέτρηση του Βόλου με τον Παναθηναϊκό στο ίδιο γήπεδο, οι φίλοι της ΑΕΚ δεν θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν ηλεκτρονικά το εισιτήριό τους, μετά από απόφαση της ομάδας της Μαγνησίας.

Οι φίλοι της ΑΕΚ που θέλουν να δουν από κοντά το ματς την προσεχή Τετάρτη (28/12) θα μπορούν να πάρουν εισιτήρια για το ματς ήταν μέσω των συνδέσμων των οργανωμένων (μέσω ενός πακέτου εισιτηρίων) είτε μέσω σημείων πώλησης στην πόλη του Βόλου την παραμονή αλλά και ανήμερα του ματς (δηλαδή 27 και 28 Δεκεμβρίου), για όσους δεν μπορούν ή δεν επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήρια μέσα από τους συνδέσμους.

Η τοποθεσία για τη διάθεση των δεύτερων εισιτηρίων στην πόλη του Βόλου θα γίνει γνωστή μέχρι και την προσεχή Δευτέρα (26/12).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ