STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βόλος - Άρης 0-2: Πήρε το διπλό και επέστρεψε στα χαμόγελα με Μορόν και Νταρίντα

SUPERLEAGUE 2023-2024 /   -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άρης επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 2-0 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό για την 11η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τους κίτρινους να βρίσκουν δίχτυα στο 60' και στο 75' με γκολ των Μορόν και Νταρίντα αντίστοιχα.

Ο Άρης άφησε πίσω του την ήττα από τον Ατρόμητο με τον καλύτερο τρόπο. Οι κίτρινοι επικράτησαν 2-0 του Βόλου για την 11η αγωνιστική της Stoiximan Super League κάνοντας την δουλειά στο δεύτερο μέρος, μετά από ένα φτωχό πρώτο 45λεπτο. Έτσι, πήραν την πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη.

Ο Λορέν Μορόν άνοιξε το σκορ στο 60ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι, το οποίο πήρε ο Μπράμπετς από τον Καλογερόπουλο μετά την παρέμβαση του VAR. Οι κίτρινοι κλείδωσαν ουσιαστικά το τρίποντο στο 75' με τον Νταρίντα, έπειτα από ασίστ του Σουλεϊμάνοφ.

Κάπως έτσι στη βαθμολογία ο Άρης ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας έχοντας συγκεντρώσει 17 βαθμούς. Ο Βόλος είναι στους έξι βαθμούς και παραμένει στην ουρά του πίνακα μαζί με τον Παναιτωλικό.

Το ματς

To πρώτο μέρος δεν είχε αρκετές ευκαιρίες. Ο Άρης στην πορεία του πρώτου 45λεπτου πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να καταφέρνει να ασκήσει πολύ μεγάλη πίεση στην περιοχή του Βόλου, ο οποίος επίσης είχε κάποιες τελικές, κυρίως εκτός περιοχής.

Βόλος - Άρης 0-2: Πήρε το διπλό και επέστρεψε στα χαμόγελα με Μορόν και Νταρίντα

Στο 38ο λεπτό οι κίτρινοι βρήκαν δίχτυα. Ο Πάρδο γέμισε στην περιοχή, ο Μπράμπετς στο δεύτερο δοκάρι κοντρόλαρε και σκόραρε. Ο VAR συνομίλησε με τον διαιτητή και το γκολ ακυρώθηκε για χέρι του σκόρερ του Άρη. Στο 43' οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με κάποιες κεφαλιές, χωρίς όμως κάτι το σπουδαίο.

Στο δεύτερο μέρος ο Βόλος ήταν εκείνος που μπήκε δυνατά. Στο 50' είχε καλή στιγμή με σουτ του Λούνα από τα αριστερά που έφυγε άουτ. Τρία λεπτά αργότερα, μετά από λάθος έξοδο του Κουέστα, ο Κόμπα πήρε την μπάλα, πλάσαρε, αλλά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Άρη. Στο 55' υπήρξε έλεγχος στο VAR για ενδεχόμενο πέναλτι σε χέρι του Άλχο, χωρίς να δίδεται κάτι.

Στο 56ο λεπτό ο Μπράμπετς πήρε μία άστοχη κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ. Ωστόσο, ο Τσιμεντερίδης κλήθηκε από το VAR, είδε τη φάση στο μόνιτορ και έδωσε πέναλτι για κράτημα του Μπράμπετς την ώρα που σηκωνόταν, από τον Καλογερόπουλο. Ο Μορόν ανέλαβε την εκτέλεση και σκόραρε στο 60ο λεπτό.

Ο Βόλος ανέβηκε μπροστά στον αγωνιστικό χώρο, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης, αφήνοντας κάπως έτσι κενά στα μετόπισθεν του. Αυτό αξιοποίησε ο Άρης, ο οποίος στο 75ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματά του. Ο Σουλεϊμάνοφ έκανε ωραία ντρίμπλα πάνω στον Λούνα, γύρισε από τα δεξιά της περιοχής και ο Νταρίντα που ακολουθούσε έστειλε με τη μία την μπάλα στα δίχτυα.

Το παιχνίδι είχε πάρει πλέον τον δρόμο του και έτσι δεν υπήρξε κάποια διαφοροποίηση μέχρι το φινάλε, με τον Άρη να πανηγυρίζει το πρώτο του διπλό τη φετινή σεζόν.

Βόλος - Άρης 0-2: Πήρε το διπλό και επέστρεψε στα χαμόγελα με Μορόν και Νταρίντα
  • ΒΟΛΟΣ: Κόστιτς, Κίτσος, Καλογερόπουλος, Τσοκάνης, Λούνα (72' Μαχαίρας), Γκλάβτσιτς, Τρουιγέ (72' Ενγκίν), Ντέλετιτς, Κορνέτ (46' Άλχο), Μπερτόγλιο (48' Κόμπα), Γκαρσία
  • ΑΡΗΣ: Κουέστα, Μοντόγια, Μπράμπετς, Φατόρε, Φεράρι, Νταρίντα (90' Ζαμόρα), Βερστρέτε, Σουλεϊμάνοφ (81' Κάρλσον), Πάρδο (81' Εμβοντό), Παναγίδης (64' Μενέντες), Μορόν
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΒΟΛΟΣ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ