ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος - Αστέρας 1-1 (6-5πεν): Μετά από 14 πέναλτι η ομάδα της Μαγνησίας πήρε τη φιλική νίκη επί των Αρκάδων

Οι παίκτες του Βόλου πανηγυρίζουν τη νίκη επί του Αστέρα
Οι παίκτες του Βόλου πανηγυρίζουν τη νίκη επί του Αστέρα PRINT SCREEN

Ο Βόλος με πρωταγωνιστή τον Συμεών Παπαδόπουλο που έπιασε δύο πέναλτι επικράτησε του Αστέρα με 6-5 στη διαδικασία των πέναλτι και μετά από 14 εκτελέσεις των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Στο δεύτερο φιλικό του τουρνουά "Novicup" ο Βόλος επικράτησε στη διαδικασία των πέναλτι του Αστέρα και είναι η ομάδα που θα βρεθεί αντιμέτωπη του Παναιτωλικού την Τετάρτη (9/8) στον τελικό του φιλανθρωπικού τουρνουά ενώ στο μικό τελικό ο Αστέρας θα παίξει κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες έληξε ισόπαλο 1-1 με τον Μάντζη να ανοίγει το σκορ με πλασέ από κοντά ενώ η ομάδα της Μαγνησίας ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Τρουιγιέ.

Η αναμέτρηση οδηγήθηκε στα πέναλτι εκεί όπου μετά από 14 εκτελέσεις ο Βόλος έφτασε στη νίκη με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Συμεών Παπαδόπουλος που έκανε δύο επεμβάσεις στις εκτελέσεις των Ζουκάνοβιτς και Καστάνιο και χάρισε την πρόκριση στον Βόλο.

Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΙ

Μπερτόλιο 0-1

Κρούζλιακ 1-1

Ζουγλής 1-2

Μραζ 2-2

Ρουμπέν Γκαρθία 2-3

Τάχατος 3-3

Κωστέας 3-4

Μύγας Απόκρουση του Ν. Παπαδόπουλου

Ζουκάνοβιτς Απόκρουση του Σ. Παπαδόπουλου

Λούνα 4-4

Χουχούμης 4-5

Γκάγκι 5-5

Καστάνιο Απόκρουση του Σ. Παπαδόπουλου

Μεταξάς 6-5

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κόστιτς, Μύγας, Σιέλης (83’ Ασλανίδης), Κίτσος (64’ Λούνα), Πίρινεν (46’ Κούζλιακ), Τσοκάνης (74’ Μεταξάς), Γκλάβτσιτς (64’ Γκάγκι), Τρουιγιέ (74’ Τάχατος), Ντέλετιτς (83’ Καραγιάννης), Κόμπα (83’ Τριανταφύλλου), Μωραΐτης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Σγουρής (46’ Ν. Παπαδόπουλος), Καρμονα (63΄Ζουγλής), Χριστόπουλος (63’ Χουχούμης), Ατιένθα, Άλβαρες (62’ Γκαρθία), Μουνάφο (46’ Βαλιέντε), Αλάγκμπε (46’ Εμπό, 81’ Προύντζος), Ρεγκίς (81’ Γκρόζντανιτς), Καλτσάς (63’ Ζουκάνοβιτς), Σίτο (63’ Γραμματικάκης), Μάντζης (62΄ Μπερτόλιο).

TAGS ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΒΟΛΟΣ ASTERAS AKTOR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ