ΒΟΛΟΣ

Βόλος: "Η ελληνική διαιτησία θα στέκεται με δουλοπρέπεια μπροστά στους μεγάλους"

Βόλος: "Η ελληνική διαιτησία θα στέκεται με δουλοπρέπεια μπροστά στους μεγάλους"
INTIME

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τα παράπονά της για τη διαιτησία που είχε απέναντι στον Ολυμπιακό την Κυριακή (19/03) εξέδωσε η ΠΑΕ Βόλος, με τους Θεσσαλούς να επαναλαμβάνουν το αίτημά τους για ξένους διαιτητές στα παιχνίδια τους στα playoffs.

Ο Βόλος γνώρισε την ήττα με 3-0 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στην πρεμιέρα των playoffs από τον Ολυμπιακό και έμεινε στην 6η θέση της ειδικής βαθμολογίας, στο -1 από τον Άρη, με το αποτέλεσμα αυτό να απογοητεύει τους γηπεδούχους.

Πέρα από την πίκρα για το ποδαρικό με το αριστερό στο μίνι πρωτάθλημα, οι άνθρωποι της ομάδας της Μαγνησίας είχαν και παράπονα από τη διαιτησία, που θέλησαν να τα εκφράσουν με ανακοίνωση την Δευτέρα, μέσω της οποίας υποστήριξαν πως οι Έλληνες διαιτητές δεν στέκονται στο ύψος των περιστάσεων και επανέλαβαν την θέση τους για τον ορισμό ξένων διαιτητών στα παιχνίδια τους στα playoffs της Stoiximan Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Για μία ακόμη φορά η Ελληνική διαιτησία απέδειξε ότι δεν είναι ικανή στα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και όποτε της δίνεται η ευκαιρία θα στέκεται με δουλοπρέπεια μπροστά στους "μεγάλους".

Στο 5ο λεπτό ο Οζέγκοβιτς κλέβει καθαρά την μπάλα από τον Παπασταθόπουλο και ενώ ο ποδοσφαιριστής μας βγαίνει τετ α τετ, ο διαιτητής Διαμαντόπουλος... ανακαλύπτει επιθετικό φάουλ.

Δύο λεπτά αργότερα, σε μία διεκδίκηση της μπάλας, όπου στο μπάσκετ αμφιβάλουμε αν θα υποδεικνυόταν παράβαση, ο διαιτητής Διαμαντόπουλος καταλόγισε φάουλ υπέρ του "μεγάλου", από το οποίο προήλθε το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού.

Δύο λάθη που όταν αντιμετωπίζεις μία μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός είναι ικανά να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα και να σου στερήσουν το δικαίωμα να διεκδικήσεις μέσα στο γήπεδο αυτό που σου αναλογεί.

Αυτός είναι και ο λόγος που ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΜΕ και θα συνεχίσουμε να ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ξένους διαιτητές στους αγώνες μας στα πλέι οφ.

Για να μας μας δοθεί η ευκαιρία να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε".

TAGS ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ