ΒΟΛΟΣ

Βόλος κατά Κουρομπύλια: "Ταλαιπωρεί το ποδόσφαιρο, αν έχει αξιοπρέπεια να παραιτηθεί χθες"

Το σήμα του Βόλου
Το σήμα του Βόλου EUROKINISSI

Η ΠΑΕ Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση κατά της Κουρομπύλια, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει ότι αν έχει αξιοπρέπεια οφείλει να παραιτηθεί.

Η ΠΑΕ Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση κατά της βοηθού, Χριστίνα Κουρομπύλια, η οποία ήταν στην ομάδα διαιτησίας του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Η ομάδα της Μαγνησίας αναφέρει μεταξύ άλλων ότι "ταλαιπωρεί το ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια" και ότι "αν έχει αξιοπρέπεια οφείλει να παραιτηθεί".

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος για την Χριστίνα Κουρομπίλια: "Κουρουμπίλια με το όνομα! Βοηθός διαιτητή που ταλαιπώρησε και ταλαιπωρεί το ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια με την εμμονή και το πάθος της να σηκώνει τη… σημαία ψηλά!!!

Η έκφραση μετάνοιας με το “συγγνώμη έκανα λάθος” στο διάδρομο των αποδυτηρίων δεν την απαλλάσσει των ευθυνών της. Αν έχει αξιοπρέπεια οφείλει να παραιτηθεί. Χθες. Και να μην περιμένει το καλοκαίρι να την αποσύρουν λόγω ορίου ηλικίας.

Τέτοιες αποφάσεις έχουν φέρει τα τελευταία χρόνια τους ξένους διαιτητές στην Ελλάδα και τους Έλληνες σχεδόν στο περιθώριο.'

TAGS ΒΟΛΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ