STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βόλος - ΟΦΗ 1-3: Ξέσπασαν οι Κρητικοί στο Πανθεσσαλικό, έλαμψαν με γκολ Φούντας και Σενγκέλια στο ντεμπούτο τους

Βόλος - ΟΦΗ 1-3: Ξέσπασαν οι Κρητικοί στο Πανθεσσαλικό, έλαμψαν με γκολ Φούντας και Σενγκέλια στο ντεμπούτο τους
INTIME SPORTS

Ο ΟΦΗ πήρε τρίποντο - ανάσα, ξεσπώντας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Οι Κρητικοί επικράτησαν 3-1 του Βόλου, με τους Φούντα (11') και Σενγκέλια (50') να πετυχαίνουν γκολ στο ντεμπούτο τους. Ο Γιουνγκ (60') σκόραρε επίσης, μείωσε ο Μεντιέτα στο 82'.

Ο ΟΦΗ πήρε το διπλό και με εμφατικό, μάλιστα, τρόπο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Οι Κρητικοί επικράτησαν 3-1 του Βόλου για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League και πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο Ταξιάρχης Φούντας άνοιξε το σκορ με υπέροχο πλασέ στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης, πετυχαίνοντας γκολ στο ντεμπούτο του με τα ασπρόμαυρα. Ο Σενγκέλια τον... ζήλεψε και στο 50' πέτυχε επίσης το πρώτο του γκολ στην πρώτη του συμμετοχή με τους Κρητικούς.

Σε μία ωραία αντεπίθεση, ο Γιουνγκ άνοιξε επίσης λογαριασμό με τον ΟΦΗ και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 60ο λεπτό. Ο Μεντιέτα μείωσε για τους Θεσσαλούς στο 82ο λεπτό.

Στην βαθμολογία, ο ΟΦΗ έφτασε τους τέσσερις βαθμούς και πηγαίνει με ηρεμία στη διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Ο Βόλος παρέμεινε στους τρεις βαθμούς, με μία νίκη και δύο ήττες.

Το ματς

Το παιχνίδι εκκίνησε με δύο τελικές εκτός περιοχής από Κόμπα (4') και Άλτμαν (8'), χωρίς να απειληθεί ο Χριστογεώργος. Ο ΟΦΗ κατάφερε να πάρει προβάδισμα στην πρώτη και μοναδική του τελική στο πρώτο μέρος. Μάλιστα, ο Ταξιάρχης Φούντας κατάφερε να πετύχει γκολ στο ντεμπούτο του με τα ασπρόμαυρα.

Βόλος - ΟΦΗ 1-3: Ξέσπασαν οι Κρητικοί στο Πανθεσσαλικό, έλαμψαν με γκολ Φούντας και Σενγκέλια στο ντεμπούτο τους

Ο Μπαΐνοβιτς τροφοδότησε τον Φούντα και εκείνος με εξαιρετικό πλασέ εκτός περιοχής νίκησε τον Σιαμπάνη για το 1-0 του ΟΦΗ. Ο Βόλος είχε την κατοχή στο υπόλοιπο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο οι Κρητικοί ήταν καλά οργανωμένοι στα μετόπισθεν και δεν άφηναν τους γηπεδούχους να γίνουν απειλητικοί.

Ο Βόλος θέλησε να μπει δυνατά στο δεύτερο μέρος, ωστόσο ο ΟΦΗ ήταν εκείνος που διπλασίασε τα τέρματά του στο 50'. Ο Χατζηθεοδωρίδης πραγματοποίησε εξαιρετική κίνηση από τα αριστερά, τροφοδότησε τον Σενγκέλια, ο οποίος δεν έκανε καλή πρώτη επαφή, αλλά κατάφερε να κάνει το σουτ στα όρια της περιοχής. Η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα.

Δέκα λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι μπόρεσαν να πετύχουν και τρίτο γκολ. Ο Φούντας έδωσε στον Νους στα αριστερά και εκείνος με τη μία τροφοδότησε τον Γιουνγκ, ο οποίος με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0. Οι Κρητικοί από εκεί και πέρα είχαν ανεβασμένη αυτοπεποίθηση.

Ο ΟΦΗ διαχειριζόταν το προβάδισμά του, με τους παίκτες των φιλοξενούμενων να βγάζουν ωραίους συνδυασμούς ανά στιγμές. Ο Βόλος επιχείρησε να φανεί επικίνδυνος και να πάρει ρίσκα προς το φινάλε. Έτσι, στο 82ο λεπτό μείωσε. Ο Μεντιέτα ντρίμπλαρε ωραία, πάτησε στην περιοχή από τα δεξιά, έκανε το σουτ, αιφνιδίασε τον Χριστογεώργο και έκανε το 3-1.

Μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού δεν υπήρξε κάποια αλλαγή στο σκορ, με τον ΟΦΗ να πανηγυρίζει ένα σπουδαίο τρίποντο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Βόλος - ΟΦΗ 1-3: Ξέσπασαν οι Κρητικοί στο Πανθεσσαλικό, έλαμψαν με γκολ Φούντας και Σενγκέλια στο ντεμπούτο τους
  • ΒΟΛΟΣ: Σιαμπάνης, Μύγας (58' Ταχάτος), Μίλετιτς, Καλογερόπουλος, Κορρέα (77' Κόντε), Φερράρι, Κόμπα (67' Ασεχνούν), Γκλάβτσιτς, Άλτμαν, Βιγιαφάνιες (5'6 Ντε Καμπς), Κόσζτα (46' Μεντιέτα)
  • ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Γκονζάλες (81' Μαρινάκης), Λαμπρόπουλος, Χριστόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης, Μπάκιτς (53' Γκαγέγος), Μπαΐνοβιτς, Φούντας (61' Καραχάλιος), Σενγκέλια (81' Θεοδοσουλάκης), Νους (80' Ριέρα), Γιουνγκ
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΟΦΗ ΒΟΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ