ΒΟΛΟΣ

Βόλος: Οι παίκτες φόρτωσαν Σινούκ με νερά και τρόφιμα για τα αποκλεισμένα χωριά του Πηλίου

Βόλος: Οι παίκτες φόρτωσαν Σινούκ με νερά και τρόφιμα για τα αποκλεισμένα χωριά του Πηλίου

Σε μία κίνηση άξια χειροκροτήματος προχώρησαν οι παίκτες του Βόλου που βοήθησαν τη φόρτωση ενός Σινούκ με νερά και ξηρά τροφή για τα αποκλεισμένα χωριά του Πηλίου.

Καταστροφικές πλημμύρες έχουν προκαλέσει μία τραγωδία στον κάμπο της Θεσσαλίας. Οι ποδοσφαιριστές του Βόλου θέλησαν να βοηθήσουν την κατάσταση με τον δικό τους τρόπο.

Έτσι, βοήθησαν στην εκφόρτωση ενός Σινούκ, που προσγειώθηκε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με νερά και ξηρά τροφή, τα οποία θα μεταφερθούν στα αποκλεισμένα χωριά του Πηλίου.

Η ενημέρωση του Βόλου:

"Σήμερα το απόγευμα και συγκεκριμένα ελάχιστα λεπτά μετά το τέλος της προπόνησης στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού, ένα ελικόπτερο Σινούκ προσγειώθηκε στο κεντρικό γήπεδο του σταδίου με σκοπό να φορτώσει εμφιαλωμένα νερά και ξηρά τροφή και να τα μεταφέρει στα χωριά του Πηλίου που είναι αποκλεισμένα.

Οι ποδοσφαιριστές του Βόλου, έτρεξαν αμέσως να βοηθήσουν στη μεταφορά των νερών και των τροφίμων από τα φορτηγά που βρίσκονταν στο Πανθεσσαλικό στο Σινούκ, δημιουργώντας μία ανθρώπινη αλυσίδα.

Οι στρατιώτες και αξιωματικοί που βρίσκονταν στο Σινούκ ευχαρίστησαν τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη του Βόλου για την βοήθεια τους η οποία και αποδείχθηκε πολύτιμη".

TAGS ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ