ΒΟΛΟΣ

Βόλος: Τέλος ο Αντονί Νοκέρ, πάει δανεικός στη Χάντερσφιλντ

Ο Αντονί Νοκέρτ στην αναμέτρηση της Φούλαμ με τη Λίβερπουλ
Ο Αντονί Νοκέρτ στην αναμέτρηση της Φούλαμ με τη Λίβερπουλ © 2022 IAN WALTON / AP IMAGES

H ΠΑΕ Βόλος ανακοίνωσε τη διακοπή του δανεισμού του Αντονί Νοκέρ από τη Φούλαμ. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έχει συμφωνήσει με την Χάντερσφιλντ για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του ως δανεικός μέχρι το φινάλε της φετινής σεζόν.

H ΠΑΕ Βόλος ανακοίνωσε τη διακοπή του δανεισμού του 31χρονου Γάλλου μεσοεπιθετικού, Αντονί Νοκέρ, από τη Φούλαμ και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Ο παίκτης αποχώρησε μετά από έξι μήνες παρουσίες στον Βόλο και 11 συμμετοχές, όπου σημείωσε δύο τέρματα κι έδωσε δύο ασίστ σε 562 αγωνιστικά λεπτά. Ο Νοκέρ έχει συμφωνήσει με την Χάντερσφιλντ για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του μέχρι το φινάλε της φετινής σεζόν.

Ο Νοκέρ ανήκει στη Φούλαμ από το καλοκαίρι του 2019, όταν είχε αποκτηθεί από την Μπράιτον αντί 16.2 εκατομμυρίων ευρώ. Το συμβόλαιό του με τη Φούλαμ εκπνέει το καλοκαίρι του 2023, ενώ υπάρχει δυνατότητα επέκτασης της συνεργασίας τους για άλλον ένα χρόνο.

Την περσινή σεζόν με τους Λονδρέζους έπαιξε συνολικά επτά φορές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ τη σεζόν 2020/21 είχε μια γεμάτη σεζόν με τη Νότιγχαμ στην Championship, έχοντας συνολικά 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

TAGS ΒΟΛΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ