ΒΟΛΟΣ

Βόλος: Τέλος οι Μπαριέντος και Άλχο

Ο Μπαριέντος στο Βόλος - Ιωνικός
Ο Μπαριέντος στο Βόλος - Ιωνικός EUROKINISSI SPORTS

Ο Βόλος ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τους Ζαν Πιερ Μπαριέντος και Νικολάϊ Αλχο, οι οποίοι αποχώρησαν από την ομάδα έπειτα από τέσσερα χρόνια και δυόμιση αντίστοιχα.

Τίτλοι τέλους για τον Βόλο και δύο ποδοσφαιριστές του, με την ομάδα της Μαγνησίας να ανακοινώνει την Τρίτη (14/05) πως θα αποχωρήσουν οι Ζαν Πιερ Μπαριέντος και Νικολάϊ Αλχο.

Ο Ουρουγουανός μέσος αγωνίστηκε για μία τετραετία με τη φανέλα του Βόλου, σημειώνοντας σε 89 παιχνίδια πέντε γκολ και οκτώ ασίστ.

Ο Φινλανδός αμυντικός έφτασε στην ομάδα τον Ιανουάριο του 2022 κι αγωνίστηκε σε αυτή για 2,5 χρόνια, καταγράφοντας 79 συμμετοχές με απολογισμό δύο γκολ και επτά ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου:

"Με την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε και η συνεργασία του Βόλου με τον Ζαν Πιερ Μπαριέντος και Νικολάϊ Αλχο, τα συμβόλαια των οποίων έληξαν.

Τόσο ο Ζαν Πιερ Μπαριέντος στα 4 χρόνια που αγωνίστηκε στο Βόλο, όσο και ο Νιολάι Αλχο στα 2,5 χρόνια που φόρεσε την "κυανέρυθρη" φανέλα συνέβαλλαν τα μέγιστα ώστε η ομάδα μας να… μεγαλώσει και να υλοποιήσει τους στόχους της.

Η ΠΑΕ Βόλος ευχαριστεί τους δύο ποδοσφαιριστές για την πολυετή προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους".

TAGS ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ