ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βόμβα από Ισπανό δημοσιογράφο, συνδέει τον Παναθηναϊκό με τον Αλέξις Σάντσες

Inter Milan's Alexis Sanchez runs during the Serie A soccer match between Inter Milan and Cagliari at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Sunday, April 14, 2024. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Αλέξις Σάντσες με τη φανέλα της Ίντερ @ 2024 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Ο Ισπανός δημοσιογράφος, Ματέο Μορέτο, σε ανάρτησή του συνδέει τον Παναθηναϊκό με τον Χιλιανό επιθετικό της Ίντερ, Αλέξις Σάντσες, ο οποίος αποχωρεί ως ελεύθερος.

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε σήμερα τον Ντιέγκο Αλόνσο και ο Ισπανός δημοσιογράφος, Ματέο Μορέτο, έριξε μια βόμβα, καθώς συνδέει το τριφύλλι με τον Χιλιανό επιθετικό της Ίντερ, Αλέξις Σάντσες.

"Panathinaikos, idea Alexis Sánchez", αναφέρει συγκεκριμένα χωρίς να δίνει περαιτέρω λεπτομέρειες. Ο 35χρονος Χιλιανός επιθετικός με πλούσια καριέρα σε κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης μένει ελεύθερος από τους νερατζούρι στο τέλος της σεζόν και αναμένεται να αποχωρήσει.

Τη φετινή σεζόν ο Χιλιανός είχε 33 συμμετοχές με τη φανέλα της Ίντερ σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό τέσσερα γκολ και πέντε ασίστ.

Στα πρώτα του βήματα στη Λατινική Αμερική ο Σάντσες αγωνίστηκε σε δύο εκ των πιο ιστορικών ομάδων της ηπείρου (όπως η χιλιανή Κόλο - Κόλο και η Ρίβερ Πλέιτ). Στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού αγωνίστηκε κατά σειρά σε Ουντινέζε, Μπαρτσελόνα, Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ ανάμεσα από τις δύο θητείες του στην Ίντερ, φόρεσε και τη φανέλα της Μαρσέιγ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ