CONFERENCE LEAGUE

Βόμβα από Ζάετς: "Αν η Ντίναμο Ζάγκρεμπ πάει στον τελικό, αυτός θα γίνει στην Τσεχία, όχι στην Αθήνα"

Ο Ζάετς κατά τη συνέντευξη του στην ΕΡΤ3
Ο Ζάετς κατά τη συνέντευξη του στην ΕΡΤ3 PRINT SCREEN

Ο Βέλιμιρ Ζάετς εδώ και λίγες μέρες είναι ο νέος πρόεδρος της Ντίναμο Ζάγκρεμπ και κατά την άφιξη των Κροατών στη Θεσσαλονίκη υποστήριξε πως αν η ομάδα του βρεθεί στον τελικό του Conference League αυτός δεν θα γίνει στην OPAP Arena και την Αθήνα αλλά στην Τσεχία.

Ο Βέλιμιρ Ζάετς πριν λίγες μέρες έγινε ο νέος πρόεδρος της Ντίναμο Ζάγκρεμπ και ήταν ο αρχηγός αποστολής των Κροατών κατά την άφιξη τους στη Θεσσαλονίκη για τη ρεβάνς της Πέμπτης (14/3) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκούς μιλώντας αποκλειστικά στην ΕΡΤ3 και στην εκπομπή "Ο κόσμος των ΣΠΟΡ" είχε μια βόμβα αναφορικά με τον τελικό διεξαγωής του Conference League και τόνισε πως θα γίνει στην Τσεχία.

Αρχικά για το ματς είπε: "Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Εμείς έχουμε ένα αβαντάζ που πιστεύω πως θα κρατήσουμε, θα γίνει ένα ωραίο ματς".

Και μετά σε ερώτηση για τον τελικό που είναι να φιλοξενηθεί στην OPAP Arena πέταξε τη βόμβα:

"Είναι καλή έδρα, μακάρι να παίξουμε εμείς στον τελικό. Αν θα παίξουμε εμείς που θα είναι δύσκολο γιατί μετά πρέπει να περάσεις αρκετούς αντιπάλους. Αν πάμε δεν μπορεί να παίξει η Ντίναμο στο γήπεδο της ΑΕΚ. Θα πάει στην Τσεχία".

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ