ATHENS KALLITHEA

Βουδούρης: "Απαντήσεις στο γήπεδο"

Βουδούρης: "Απαντήσεις στο γήπεδο"
INTIME SPORTS

Η Καλλιθέα θα δώσει απαντήσεις στο γήπεδο και θα δικαιωθεί, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Δημήτριο Βουδούρη. Χωρίς Κισκαμπάνη κόντρα στα Τρίκαλα

Κάλεσμα στους φιλάθλους της Καλλιθέας να δώσουν το παρόν στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τα Τρίκαλα, απηύθυνε ο Δημήτριος Βουδούρης.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, παράλληλα ανέφερε πως η Καλλιθέα σε πείσμα όλων εκείνων που καθημερινά με τις ενέργειές τους οδηγούν το ποδόσφαιρο στην απαξίωση και την ανυποληψία, θα δώσει την απάντηση της στο γήπεδο.

Αναλυτικά ο κ. Βουδούρης τόνισε: " Καλώ τον φίλαθλο κόσμο της Καλλιθέας να δώσει το παρόν την Κυριακή, στον αγώνα της ομάδας μας με τα Τρίκαλα. Θα πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι η Καλλιθέα η οποία είναι βέβαιη για τη δικαίωση του αγώνα της από τα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα, θα συνεχίσει να αγωνίζεται μέχρι το τελευταίο λεπτό του τελευταίου αγώνα του πρωταθλήματος.

Σε πείσμα όλων εκείνων που καθημερινά με τις ενέργειές τους οδηγούν το ποδόσφαιρο στην απαξίωση και την ανυποληψία, η Καλλιθέα – όπως πάντοτε – θα δώσει την απάντηση στο γήπεδο. Και είμαι βέβαιος πως αυτή τη φορά το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει".

Από εκεί και πέρα, στα αγωνιστικά, η προετοιμασία της ομάδας του Απόστολου Χαραλαμπίδη, συνεχίστηκε με μια προπόνηση στο γήπεδο της παραλίας Τζιτζιφιών.

Μοναδική απουσία για τον τεχνικό της Καλλιθέας θα είναι ο Κισκαμπάνης που συμπλήρωσε κάρτες στον αγώνα με τον Ιωνικό.

TAGS ATHENS KALLITHEA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ