ΠΑΟΚ

Βούκοτιτς: "Αφήνω την Τούμπα γεμάτη"

Βούκοτιτς: "Αφήνω την Τούμπα γεμάτη"
Βουκοτιτς

Με την απογοήτευση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του ο Βούκοτιτς παραχώρησε την αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου

"Ανέλαβα την ομάδα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο με πολλά προβλήματα. Και διοικητικά, και αγωνιστικά και έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό ώστε η ομάδα να πετύχει του στόχους που είχε στην αρχή της σεζόν. Σε 12 παιχνίδια φέραμε 17 βαθμούς και είχαμε τρεις νίκες στο Κύπελλο", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς και συνέχισε:

"Αφήνω δηλαδή την ομάδα στους στόχους που είχε. Φεύγω ικανοποιημένος από την συνεργασία μου με τον ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι αφήνω την ομάδα σε μία καλή αγωνιστική κατάσταση. Τα τελευταία πιχνίδια που κάναμε δείξανε ότι υπάρχουν δυνάμεις. Ότι η ομάδα μπορεί να καταφέρει τους στόχους", για να σταθεί στον κόσμο του ΠΑΟΚ:

"Αφήνω την Τούμπα γεμάτη με τον κόσμο να έδειξε ότι πιστεύει στην ομάδα αν και δεν καταφέραμε να τον κάνουμε κάθε φορά να φεύγει ευχαριστημένος. Εγώ θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την βοήθεια που είχαμε σε όλο αυτό το διάστημα".

Όσο για τον ίδιο και την συνέχεια του ΠΑΟΚ είπε: "Θα πάω να αποχαιρετήσω τους παίκτες και εύχομαι στον ΠΑΟΚ καλή συνέχεια και να πετύχει τους στόχους του στην φετινή χρονιά".

Σε ερώτηση που δέχτηκε που ήταν και η μοναδική για το ποια δυσάρεστη στιγμή θα ήθελε να ξεχάσει από το πέρασμά του από τον πάγκο του ΠΑΟΚ απάντησε: "Δεν θέλω να σκέφτομαι δυσάρεστες στιγμές. Φεύγω ικανοποιημένος από την συνεργασία μου. Ήμουν σε μια μεγάλη ομάδα και κάναμε μια προσπάθεια να την φέρουμε σε ένα επίπεδο. Εσείς είστε αυτοί που την κρίνετε. Ευχαριστώ", και αποχώρησε.

Το μεσημέρι στις 14:00 ο Γιώργος Παράσχος διάδοχος του Μόμτσιλο Βούκοτιτς στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ για τον επόμενο 1,5 χρόνο μετά την χθεσινή του συμφωνία θα πραγματοποιήσει στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής την πρώτη του προπόνηση όπου και θα έχει μια πρώτη γνωριμία με τους συνεργάτες του και τους παίκτες της ομάδας.









TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ