ΠΑΟΚ

Βούκοτιτς: "Με υπομονή και επιμονή"

Βούκοτιτς: "Με υπομονή και επιμονή"
Βούκοτιτς

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Μόμτσιλο Βούκοτιτς, τόνισε πως οι παίκτες του θα δώσουν τα πάντα για τη νίκη απέναντι στον Πανιώνιο

"Πληροφορούμαι ότι έχουμε ευχάριστα νέα για το σύλλογο αναφορικά με τα διοικητικά θέματα, ωστόσο δε θέλω να κάνω σχόλια ακόμα. Σε πρώτο πλάνο όμως είναι τα αγωνιστικά ζητήματα.

Έχουμε μπροστά μας 4 αγώνες, στους οποίους ζητάμε μόνο τη νίκη, γιατί αυτό που μας απασχολεί προς το παρόν είναι να τελειώσουμε τον πρώτο γύρο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο",

για να αναφερθεί αμέσως μετά στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο:
"Θέλουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς και πιστεύω ότι οι παίκτες μου θα δώσουν τα πάντα και θα τα καταφέρουμε", για να προσθέσει:

"Μετά την ήττα από την Ξάνθη τίποτα δεν άλλαξε. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα, πιστεύω στους παίκτες και θα συνεχίσουμε από εκεί που είχαμε μείνει πριν από αυτό το παιχνίδι", με τον Βούκοτιτς να ξεκαθαρίζει:

"Ούτε θέλω πολύ ενθουσιασμό μετά τις νίκες ούτε απογοήτευση μετά τις ήττες. Είναι και αυτά μέσα στο ποδόσφαιρο. Σίγουρα οι παίκτες μας θα είναι έτοιμοι σε αυτό το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Δεν περιμένω εύκολο παιχνίδι.

Είναι μία ομάδα που παίζει πιο καλά τα εκτός έδρας παιχνίδια και έδειξε και με τον Άρη και με την Κέρκυρα ότι μπορεί να πάρει αποτελέσματα για αυτό και αυτό το παιχνίδι θέλει προσοχή. Όπως είπαμε και πριν το παιχνίδι με τον Ιωνικό τα 90΄ είναι πολλά και θα χρειαστεί να παίξουμε με υπομονή και επιμονή.

Θα πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει στην άμυνα και αποτελεσματικοί στην επίθεση και περιμένω ο Πανιώνιος να παίξει με κλειστή άμυνα. Έχει παίκτες που μπορούν να σου κάνουν ζημιά στις αντεπιθέσεις για αυτό και θα πρέπει να βρούμε τρόπους και χώρους ώστε να είμαστε απειλητικοί".






Όσο για τις απουσίες που θα έχει;



"Δεν θα έχουμε τον Φερνάντεζ και τον Μέγκαχεντ λόγο καρτών ενώ ο Χαραλαμπίδης που έχει πρόβλημα από το παιχνίδι με την Ξάνθη πιστεύω ότι από σήμερα θα μπει σε κανονικό πρόγραμμα και θα είναι έτοιμος με τον Πανιώνιο όπως και ο Κωνσταντινίδης που ταλαιπωρήθηκε από μία ίωση. Το σχήμα για τον αγώνα δεν το έχω ακόμα στο μυαλό μου καθαρά, αλλά υπολογίζω στους παίκτες παίκτες που ανέφερα, όπως και στον Βαγγελή ".



Για την επιλογή του να μην παίξει ο Ζαγοράκης στην Ξάνθη ο Βούκοτιτς εξήγησε:

"Επέλεξα να μην έχω τον Ζαγοράκη στο παιχνίδι με την Ξάνθη για να τον έχουμε στα δύο εντός με Πανιώνιο και Ατρόμητο όπου οι ομάδες παίζουν κλειστά", ενώ σε ερώτηση για την κάλυψη του κενού του Ζαγοράκη παραδέχτηκε:

"Είναι δύσκολο να κάνεις έναν παίκτη ηγέτη αλλά θα πρέπει να βρεις τρόπο να έχεις έναν παίκτη που θα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα σε δύσκολες στιγμές στα παιχνίδια και κάθε ομάδα χρειάζεται έναν τέτοιο παίκτη και όχι μόνο στα παιχνίδια αλλά και στην προετοιμασία".



Σχετικά με την εμφάνιση στην Ξάνθη είπε:

"Νομίζω ότι δεν ήταν μια τόσο καλή μέρα. Αυτό που μας έλειπε ήταν η οργάνωση του παιχνιδιού. Αν δεν είχαμε την κόκκινη κάρτα του Μέγκαχεντ θα ήταν διαφορετικά", ενώ αναφερόμενος στον κόσμο του ΠΑΟΚ τόνισε: "Η ομάδα με τις εμφανίσεις της θα πρέπει να έχει τον κόσμο της δίπλα της".



Όσο για τη συνέχεια;



"Στόχος μας είναι να κρατήσουμε τη θέση που βρισκόμαστε, να διατηρήσουμε καταρχήν τη διαφορά μας με τις ομάδες που ακολουθούν στη βαθμολογία και φυσικά να πλησιάσουμε προς την κορυφή. Μια νίκη την Κυριακή θα μας δώσει και πάλι το ρυθμό που πρέπει. Σταδιακά θέλω να δώσω ευκαιρίες και στους παίκτες που δεν είχαν πολλά λεπτά συμμετοχής μέχρι σήμερα", για να καταλήξει:

«Χρειαζόμαστε την υποστήριξη της Διοίκησης, αλλά και του κόσμου. Οι ποδοσφαιριστές μέχρι σήμερα έδιναν τα πάντα και τους συγχαίρω. Μακάρι να συνεχίσουν έτσι, γιατί ξέρετε ότι η χαλάρωση λόγω των οικονομικών προβλημάτων είναι το μόνο που φοβάμαι.

Εύχομαι να υπάρξει η απαραίτητη σταθερότητα σύντομα στην ομάδα, ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλω την Κυριακή να δω και πάλι την Τούμπα γεμάτη και να βοηθήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας να πάρουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς".







Γαβριηλίδης: "Η ομάδα θα έχει τα πάντα"



O υπεύθυνος τύπου της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπως αυτή έγινε γνωστή χθες το βράδυ Ευθύμης Γαβριηλίδης μετά το τέλος της Συνέντευξης Τύπου του Μομτσίλο Βούκοτιτς τοποθετήθηκε ενώπιον των εκπροσώπων του Τύπου για την επόμενη μέρα του ότι έλαβε χώρα χθες και κάνοντας παράλληλα ένα κάλεσμα προς τον κόσμο της ομάδας για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Τούμπας.

"Μετά το πέρας της χθεσινής συνεδρίασης όλων αυτών των φίλων που μαζεύτηκαν προκειμένου να βρεθεί μια λύση στην ΠΑΕ σε μια συνέχεια της προχθεσινής μας συνάντησης συναποφασίσαμε όλοι μας και προτείναμε τα ονόματα που όλοι γνωρίζετε στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη προκειμένου τη σύσταση διοίκησης Πρωτοδικείου για προσωρινή διοίκηση.

Η αίτηση αυτή θα εισαχθεί σήμερα και εντός των επομένων τριών ημερών θα υπάρχει απόφαση. Από τα ονόματα τα γνωρίζετε υπήρξε ένα πρόβλημα με τον κ. Βαξεβάνη (επιλογή του Αλέξανδρου Μαμιδάκη) όχι γιατί δεν ήθελε να ασχοληθεί αλλά για κάποιους τυπικούς λόγους. Για αυτό δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει και στην θέση του θα μπει κάποιο άλλο όνομα το οποίο το γνωρίζω αλλά δεν μπορώ να σας το ανακοινώσω παρά μόνο από την στιγμή που θα ανακοινωθεί επίσημα η νέα διοίκηση".





Ο αντικαταστάτης του κ. Χρυσόστομου Βαξεβάνη είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο γιος του Ιάκωβου Τρυπάνη, Νίκος Τρυπάνης.

Στη συνέχεια ο κ. Γαβριηλίδης παραδέχτηκε:

"Σίγουρα ξέρουμε ότι τρέχουν οι υποχρεώσεις. Έχουμε συζητήσει για το πρόβλημα του Φρίνγκερ και της εγγυητικής. Τα γνωρίζουμε", κι όσο για τον πρόεδρο της νέας διοίκησης ; "Η νέα διοίκηση δεν έχει αποφασίσει ακόμα ποιος θα είναι ο πρόεδρος της. Οι αρμοδιότητες θα δοθούν στα μέλη της μετά το πρώτο δ.σ.", και ξεκαθάρισε:

"Ο κ. Βεζυρτζής αν μέχρι τις 29/12 δεν βρει τον περιβόητο νέο μεγαλομέτοχο από τις 30/12 οι συγκεκριμένοι θα αναλάβουν τις μετοχές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Έχουμε συζητήσει πως θα αντιμετωπίσουμε τα τρέχοντα προβλήματα ενώ θέλω να απευθύνω ένα κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ προς όλο τον λαό του ΠΑΟΚ ότι θα πρέπει να γεμίσουν την Τούμπα και να δώσουμε ένα μήνυμα προς τα έξω".





Στη συνέχεια ο κ. Γαβριηλίδης τόνισε:

"Η ομάδα θα έχει τα πάντα από εδώ και πέρα. Πλέον αποκτά μία οντότητα. Και χορηγοί θα υπάρξουν αλλά πάνω από όλα ενότητα. Έχουμε συζητήσει για όλα", ενώ αναφερόμενος στον κόσμο του ΠΑΟΚ είπε: "Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι το πιο ζωντανό κομμάτι της ιστορίας του. Ευτυχώς που υπήρχαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ και κρατήθηκε ζωντανή η ομάδα".



Σε ερώτηση για ενδεχόμενη επιστροφή του Γιάννη Γούμενου απάντησε:

"Το χέρι μου στην φωτιά δεν μπορώ να το βάλω αλλά μετά από 18 χρόνια εμπειρίας θεωρώ ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα",

κι όσο για την παρέμβαση των οργανωμένων στην πρώτη συνάντηση της Τρίτης είπε:

"Η παρέμβαση που έγινε προχθές δεν αφορούσε μη στήριξη στην προσπάθεια. Εγώ θεωρώ ότι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έχουν δίκαια παράπονα. Η παρέμβαση είχε να κάνει με το αν έχει αποχωρήσει ο κ. Γούμενος που με τα έγγραφα που έχουμε στα χέρια μας θεωρούμε ότι έχει αποχωρήσει", και συνέχισε:

"Από την στιγμή που θα διαπιστώσουν ότι αγωνιζόμαστε για το καλό του ΠΑΟΚ θα το κατανοήσουν ενώ θέλω να επαναλάβω ότι θέλουμε να δώσουν ένα δυναμικό παρών στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο".Τέλος ο κ. Γαβριηλίδης υπογράμμισε:

"Αν αυτή η ΠΑΕ δεν μπει σε υγιή πλαίσια δεν θα υπάρξει ποτέ κανένας επενδυτής να ενδιαφερθεί. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να βγει ο ΠΑΟΚ από το αδιέξοδο και να έρθει ένας μεγάλος επενδυτής στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μέσα σε δύο μέρες δεν μπορείς να κάνεις επαφές με όλους τους ανθρώπους. Κάποιοι μπορεί να έχουν κάνει επαφές με τον κ. Υφυπουργό (σ.σ. Γιώργο Ορφανό).

Από την στιγμή που έχει κάνει αυτή την δήλωση δεν χρειάζεται να πω εγώ κάτι παραπάνω"



Σφράγιση και Φρίνγκερ

Από το πρωί λοιπόν αρκετοί εκ των 10 θεματοφυλάκων (Βεζυρτζής, Οικονομίδης, Μπιτσιάνης, Τρυφωνίδης, Αποστολίδης, Κούδας, Μαμιδάκης, Γαβριηλίδης, Παπαδόπουλος, Καβεμλιάδης) όπως αυτή έγιναν γνωστοί χθες και έπιασαν δουλειά. Δύο λοιπόν ήταν οι πρώτες του προτεραιότητες. Πρώτον να σφραγιστούν τα εισιτήρια των δύο εντός έδρας παιχνιδιών που ακολουθούν με τον Πανιώνιο και τον Ατρόμητο όπως και έγινε και δεύτερον να τακτοποιηθεί η εκκρεμότητα της δεύτερης δόσης προς τον Ρολφ Φρίνγκερ της τάξης των 40.000 ευρώ.

























TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ