ΠΑΟΚ

Βούκοτιτς: "Θέλουμε τους τρεις βαθμούς"

Βούκοτιτς: "Θέλουμε τους τρεις βαθμούς"
Βούκοτιτς

O Moμτσίλο Βούκοτιτς, στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε τόνισε την αναγκαιότητα του να πάρει η ομάδα του τους τρείς βαθμούς κόντρα στην Ξάνθη

Αναγνωρίζοντας τη δυσκολία του αντιπάλου, με την πεποίθηση όμως ότι θα κατορθώσει ο ΠΑΟΚ να φύγει με τους βαθμούς της νίκης από την Ξάνθη μίλησε σήμερα στους εκπροσώπους του Τύπου ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς.

"Έχουμε ένα ματς με έναν αντίπαλο, που είναι ανεβασμένος τον τελευταίο καιρό. Σε μία δύσκολη έδρα. Για μένα το παιχνίδι με την Ξάνθη είναι ένα τεστ. Για να δούμε αν θα έχουμε συνέχεια στην πορεία μας και τις εμφανίσεις μας, αλλά και τα αποτελέσματα. Θα είναι το πρώτο παιχνίδι με μένα χωρίς τον Ζαγοράκη, που εκτός από αρχηγός και ηγέτης, είναι ένας άνθρωπος που βοηθά πάρα πολύ για να έχουμε το θετικό κλίμα μέσα στην ομάδα στις δύσκολες στιγμές. Κρατάει ισορροπίες στα αποδυτήρια και στο γήπεδο. Θέλω να δω την ομάδα πως λειτουργεί και χωρίς τον Ζαγοράκη."

"Θέλουμε τους τρεις βαθμούς, θα παίξουμε όπως σε κάθε παιχνίδι. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, πλην και του Χασιώτη, που δεν θα είναι στην αποστολή, Όλοι οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε τρεις βαθμούς. Ξέρω ότι η Ξάνθη έχει μερικές πολύ καλές μονάδες, περιμένει με καλή ψυχολογία το ματς και θα προσπαθήσει να έχει συνέχεια στα θετικά της αποτελέσματα. Πιστεύω, όμως στους παίκτες μας".

Συνεχίζοντας ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε: "Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας τον κόσμο που ήταν με τον Ιωνικό στην Τούμπα, τον οποίο και θέλουμε να τον έχουμε και στα επόμενα δύο εντός έδρας παιχνίδια. Τον Ζαγοράκη τον ήθελα με τον Ιωνικό, γιατί μετά το διπλό στο Αιγάλεω θέλαμε συνέχεια. Βλέπω ότι εδώ τον χρειαζόμασταν παραπάνω, γιατί και τα επόμενα παιχνίδια εντός θα είναι το ίδιο."

"Θα έρθουν οι αντίπαλοι με κλειστή άμυνα και ο Ζαγοράκης είναι ο παίκτης που θα σηκώσει την ομάδα. Μπορεί στην Ξάνθη να είναι πιο δύσκολο το ματς, αλλά στην Τούμπα σε αυτά τα ματς τον χρειαζόμαστε περισσότερο. Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του θα το δούμε".

Ο Βούκοτιτς εξήγησε ότι: "Ο κορμός υπάρχει στην ομάδα, και δεν αλλάζω πολλά πράγματα. Όταν έρχονται ευκαιρίες, δίνω θέσεις σε άλλους παίκτες. Έχουμε το παράδειγμα του Τσίγκα, που στην αρχή δεν ήταν καν στην αποστολή. Όταν μπήκε στην ομάδα, εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία. Τους θεωρώ όλους βασικούς, αλλά κανένας δεν είναι βασικός. Εξαρτάται από την απόδοση, τη συμπεριφορά, από πολλά. Από τις καθημερινές προπονήσεις και αναλόγως με τις συνθήκες του παιχνιδιού τους παίρνω στην αποστολή".

Και κατέληξε σχολιάζοντας το τι συμβαίνει γύρω από το αγωνιστικό τμήμα: "Αυτή τη στιγμή είμαστε μόνοι μας. Η ομάδα, εγώ και ο κ. Ιωσηφίδης. Δεν έχουμε βοήθεια. Αλλά οι εβδομάδες περνούν και το κλίμα δεν έχει αλλάξει. Οι παίκτες δίνουν την ψυχή τους στα παιχνίδια και δε βλέπεις στα αποδυτήρια ή στην προπόνηση ότι υπάρχουν τα διοικητικά προβλήματα. Δε φοβάμαι για την πορεία μας εάν κρατήσουμε αυτό το κλίμα. Δεν υπάρχουν μυστικά, είμαι τυχερός που έχω αυτούς τους παίκτες, με αυτή τη συμπεριφορά".














TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ