ΙΩΝΙΚΟΣ

Βούζας: "Η διαδικασία είναι ψυχοφθόρα"

Βούζας: "Η διαδικασία είναι ψυχοφθόρα"
βουζας

Ψυχοφθόρα χαρακτήρισε την διαδικασία των πλέι άουτ ο τεχνικός του Ιωνικού, Βασίλης Βούζας, προσθέτοντας πως η ομάδα του είναι σε πολύ δύσκολη θέση

Ο τεχνικός της ομάδας της Νεάπολης, Βασίλης Βούζας, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Δράμας και αναφέρθηκε τόσο στα παιχνίδια με τη Ρόδο και την Δόξα, όσο και στην διαδικασία των πλέι άουτ την οποία χαρακτήρισε ψυχοφθόρα.
Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Βασίλη Βούζα στο "Ράδιο ΗΧΩ":

Για την κατάσταση του Ιωνικού και τον αγώνα με τη Δόξα: "Ο Ιωνικός είναι σε πολύ δύσκολη θέση, συγκριτικά με τη Δόξα Δράμας. Το μόνο αποτέλεσμα που μπορεί να μας δώσει οξυγόνο, είναι η νίκη. Είχαμε ένα άσχημο αποτέλεσμα την Τετάρτη κόντρα στη Ρόδο, ευελπιστούμε πως θα αλλάξουν τα πράγματα στη συνέχεια.

Η Δόξα ήταν δυνατή στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, διαθέτει μονάδες με ειδικό βάρος. Θα προσπαθήσουμε να απομονώσουμε τα ατού της και να πετύχουμε ένα γκολ, που μπορεί να αποδειχτεί καθοριστικό".

Για τις αδυναμίες της ομάδας του: "Το καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης, είναι αυτό που δίνει νίκες τη συγκεκριμένη εποχή. Στον Ιωνικό υπάρχει έλλειψη ποδοσφαιριστών με ειδικό βάρος, είναι χαρακτηριστικό πως κόντρα στη Ρόδο δεν είχαμε τον γκολτζή μας.

Είχαμε τον έλεγχο και την κυριαρχία, αλλά δεν κάναμε περισσότερα γκολ από τη Ρόδο, που παρατάχθηκε με μαζική άμυνα. Η διαδικασία των πλέι άουτ είναι ψυχοφθόρα, θέλει πνευματική και ψυχική δύναμη".

Για τον άλλο αγώνα της Κυριακής, αυτόν στη Ρόδο: "Ο Θρασύβουλος μαζί με τη Δόξα, είναι ένα επίπεδο ανώτεροι από εμάς και τη Ρόδο. Εμείς έχουμε νέους παίκτες, χωρίς εμπειρίες. Πιστεύω πως ο Θρασύβουλος με μια στάνταρ απόδοση, μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα στη Ρόδο".

Για το μέλλον του στον Ιωνικό: "Τα πάντα θα εξαρτηθούν από την επίτευξη του στόχου της παραμονής. Μετά θα δούμε τις επιλογές που υπάρχουν".

Στα αγωνιστικά, οι ποδοσφαιριστές του Ιωνικού γυμνάστηκαν το απόγευμα στις 17.30, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας. Ο Ερρίκος προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ ο Λανγκλέ που έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα έκανε θεραπεία.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σωτήρης Παπαζούδης. Η προετοιμασία των "κυανόλευκων" θα συνεχιστεί το Σάββατο με απογευματινή προπόνηση (17.30).

Για συναρπαστικό ποδόσφαιρο βάλε Conn-x TV μόνο με €12.99/μήνα!






















TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ