ΙΩΝΙΚΟΣ

Βούζας: "Το ζητούμενο είναι οι βαθμοί"

Βούζας: "Το ζητούμενο είναι οι βαθμοί"
Βασίλης Βούζας

Ο τεχνικός του Ιωνικού, Βασίλης Βούζας μίλησε για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου, τονίζοντας πως η νίκη είναι μονόδρομος

Ο τεχνικός της ομάδας της Νίκαιας, Βασίλης Βούζας, μιλώντας για την αναμέτρηση τόνισε πως το ζητούμενο είναι μόνο οι βαθμοί και πως περιμένει επαγγελματισμό από τους παίκτες του.
" Είναι νωρίς ακόμα για να έχω ολοκληρωμένη εικόνα για τα χαρακτηριστικά του κάθε παίκτη, αλλά μια σφαιρική άποψη την έχω σχηματίσει. Έχω δει και θετικά και αρνητικά στοιχεία και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να εξαλείψουμε τα όποια αρνητικά υπάρχουν.

Περιμένω επαγγελματισμό, και από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να δώσω στην ομάδα άλλη ταυτότητα, και να την κάνω να παίζει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας. Φιλοσοφία μου είναι να βελτιώνεται η ομάδα σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι. Με την πίεση που υπάρχει, το ζητούμενο είναι να πάρουμε βαθμούς, καθώς βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό Βόλου, σαν πρώτη εικόνα το παιχνίδι φαντάζει δύσκολο, όμως θα δούμε μετά τη λήξη του παιχνιδιού. Περιμένω από τους παίκτες να κάνουν μέσα στο γήπεδο μερικά από τα πράγματα που τους έχω δείξει".

Από την πλευρά του ο Μιχάλης Παγούδης δήλωσε για το ματς με τους Βολιώτες: " Δυστυχώς συμπληρώσαμε μια τριάδα αγώνων που τα αποτελέσματα δεν μας ήρθαν όπως τα θέλαμε. Το σημαντικότερο παιχνίδι για μας ήταν αυτό με την Ηλιούπολη, όπου δεχτήκαμε ένα γκολ στο τέλος, και μετά ήρθε και το ματς της Κατερίνης, που δεν παίξαμε καλά και χάσαμε με 3-0.

Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, γιατί βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση. Μέσα στην έδρα μας πρέπει να παίρνουμε νίκες, και από εκεί και πέρα ό,τι βαθμός έρθει από τα εκτός έδρας, είναι καλοδεχούμενος".

Στο μεταξύ, παρουσία φιλάθλων έγινε η προπόνηση της Παρασκευής. Οι φίλαθλοι του Ιωνικού ζήτησαν να μην επαναληφθούν οι κακές εμφανίσεις και να κάνει η ομάδα ένα νέο ξεκίνημα από το ματς της Κυριακής προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία.

Ο Βασίλης Βούζας, έριξε το βάρος στις ασκήσεις τακτικής και στις ασκήσεις με μπάλα, με τους Μπάγιτς και Γεωργίου να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.












TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ