ΑΡΗΣ

Βράνιες: "Να έχουμε υπομονή"

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥΡΙΤΣΑ ΒΡΑΝΙΕΣ - ΝΕΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥΡΙΤΣΑ ΒΡΑΝΙΕΣ - ΝΕΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ MOTIONTEAM

Σύμφωνα με τον Γιούριτσα Βράνιες η υπομονή είναι το στοιχείο που χρειάζεται ο Άρης στην συνέχεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου και των υποχρεώσεών.

« Απαιτείται υπομονή», είναι το σύνθημα του Γιούριτσα Βράνιες εν όψει της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Άρη με τον διεθνή Κροάτη μέσο να χαρακτηρίζει ως καθοριστικής σημασίας τα επόμενα παιχνίδια.

Ο Βράνιες στάθηκε στην σκληρή δουλειά που γίνεται σε καθημερινή βάση στις προπονήσεις του Άρη χωρίς όμως αυτή να συνδυάζεται με κατάκτηση θετικών αποτελεσμάτων ενώ αναφέρθηκε και στην δική του κατάσταση μετά τους τραυματισμούς που είχε.

« Γνωρίζουμε πως ακολουθεί ένα πρόγραμμα στο οποίο θα παίζουμε κάθε τρεις μέρες και ένα παιχνίδι», παραδέχθηκε ο Βράνιες στην κάμερα της NOVA και πρόσθεσε: « Τα παιχνίδια αυτά θα είναι καθοριστικής σημασίας, καθώς θα δείξουνε που βαδίζουμε, ποια είναι η κατεύθυνσή μας. Εμείς προπονούμαστε πάρα πολύ καλά, αλλά δεν μπορούμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Θα πρέπει, λοιπόν, να έχουμε υπομονή και να συνεχίσουμε».

Για την κρισιμότητα του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», τόνισε: « Το θέμα είναι ότι οι ομάδες που ακολουθούν πίσω μας στην βαθμολογία, μας πλησιάζουν σιγά-σιγά, αφού εμείς δεν μπορούμε να πάρουμε αποτελέσματα και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Ακολουθεί το κύπελλο, να δούμε τι θα γίνει».

Σύμφωνα με τον Βράνιες αυτό που λείπει από τον Άρη είναι: « Απαιτείται υπομονή απ΄ όλους μας και ειδικά από τον κόσμο. Επαναλαμβάνω πως προπονούμαστε πάρα πολύ καλά και πιστεύω πως θα έρθουν κάποια στιγμή και τα αποτελέσματα. Θέλει υπομονή», με τον ίδιο βάση της εμπειρίας του από τα γήπεδα της Μπουντεσλίγκα να εισημαίνει: « Κοιτάξτε, εγώ ήμουν 11 χρόνια στη Γερμανία και σας λέω ότι χρειάζεται υπομονή, ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα πρέπει να έχουμε τη γραμμή μας σαν ομάδα και να μην επηρεαζόμαστε από κάποιες άλλες καταστάσεις για να συνεχίσουμε».

Κι όσο για τον δικό του βαθμό ετοιμότητας, ο διεθνής Κροάτης μέσος του Άρη είπε: « Τον τελευταίο καιρό είχα δύο τραυματισμούς οι οποίοι με φέρανε κάπως πίσω. Αυτήν την στιγμή όμως είμαι σε ένα βαθμό ετοιμότητας. Ακολουθώ ένα πρόγραμμα διαμορφωμένο μόνο για μένα, ούτως ώστε να είμαι έτοιμος στους αγώνες που ακολουθούν».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ