ΑΡΗΣ

Βράβευση τριών με το μυαλό στην Ξάνθη

Βράβευση τριών με το μυαλό στην Ξάνθη
Αμορόζο

Βραβεύτηκαν οι Βλάνταν Ίβιτς, Σέρχιο Κόκε και Μάρκο Αουρέλιο, όμως το μυαλό όλων στον Άρη είναι στον προημιτελικό του Κυπέλλου με την Ξάνθη

Πραγματοποιήθηκε πριν από μερικά λεπτά στο ARIS MEGASTORE η βράβευση κατά σειρά των Βλάνταν Ίβιτς, Σέρχιο Κόκε και Μάρκο Αουρέλιο για τις διακρίσεις των ποδοσφαιριστών του Άρη στο σχετικό διαγωνισμό του ΠΣΑΠ που αφορά την 21η, 23η και 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.
Την βράβευση και των τριών ποδοσφαιριστών του Άρη πραγματοποίησε ο πρώην τεχνικός της ομάδας και νυν του ΠΑΟΝΕ, Γιάννης Μιχαλήτσιος, που μάλιστα είχε να πει κάτι ξεχωριστό για τον καθένα τους.Αρχικά δίνοντας το βραβείο στον Βλάνταν Ίβιτς είπε πως: "Έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα μέχρι στιγμής και με γκολ που έχει πετύχει έχει δώσει βαθμούς στην ομάδα. Το γκολ με τον Λεβαδειακό είχε βαθμό δυσκολίας και του δίνω συγχαρητήρια και να συνεχίσει ανάλογα".

Στη συνέχεια στον Σέρχιο Κόκε ότι: "Πρόκειται για τον ορισμό του σέντερ φορ όπως λίγοι τέτοιοι στην Ευρώπη. Πολυτέλεια για τον Άρη και μειονέκτημα χθες στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Συγχαρητήρια για τα γκολ που έχει βάλει γιατί στα τελειώματα είναι μοναδικός και καλή συνέχεια".Κι όσο για τον Μάρκο Αουρέλιο; "Είναι ένα από τα καλύτερα αριστερά μπακ στην Ελλάδα. Πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ (σ.σ. με τον Αστέρα Τρίπολης) που σπάνια μπαίνουν στα ελληνικά γήπεδο και πιστεύω ότι ήταν το γκολ της χρονιάς".

Από την πλευρά του ο Βλάνταν Ίβιτς που βραβεύτηκε για το καλύτερο γκολ 24ης αγωνιστικής στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" τόνισε: "Νομίζω ότι στο χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ τα πήγαμε πάρα πολύ καλά. Ήμασταν καλύτεροι και αν ήταν ο Κόκε μαζί μας θα είχαμε κερδίσει σίγουρα".

Όσο για τον επαναληπτικό προημιτελικό της Πέμπτης με την Skoda Ξάνθη για το Κύπελλο Ελλάδος τόνισε: "Συμφωνώ ότι είναι πονηρό το αποτέλεσμα. Αυτό το αποτέλεσμα θέλει πολύ προσοχή με την Ξάνθη να είναι μία ομάδα που θέλει πολύ προσοχή. Φάνηκε και χθες που κέρδισε τον Παναθηναϊκό με 3-2. Δεν φοβάμαι όμως καθόλου γιατί έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας και θα κάνουμε ότι χρειάζεται για να πάρουμε την πρόκριση», για να καταλήξει: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει άγχος. Ούτε λόγος γι άγχος. Υπάρχει εμπειρία στην ομάδα. Παίζουμε μέσα στην έδρα μας και με τον κόσμο που θα έρθει και το γεμάτο γήπεδο θα κάνουμε αυτό που πρέπει".

Η σκυτάλη πέρασε στον Σέρχιο Κόκε, με τον Ισπανό να πήρε τα βραβεία για την ανάδειξή του ως MVP της 23ης και 24ης αγωνιστικής, και δήλωσε: "Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με ψήφισε και σίγουρα οι περισσότεροι ήταν του Άρη. Πιο πολύ όμως προέχει η ομάδα κι όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας με έναν εξ αυτών να είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου".

Όσον αφορά για τον επαναληπτικό προημιτελικό της Πέμπτης με την Skoda Ξάνθη είπε: "Και η Ξάνθη είναι σε φόρμα αλλά μην ξεχνάμε ότι σε φόρμα είμαστε και εμείς. Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Όλοι έχουμε συνειδητοποιήσει τι πρέπει να κάνουμε για να συνεχίσουμε να φθάσουμε εκεί που θέλουμε στον θεσμό του Κυπέλλου".

Σε ερώτηση για το πώς αισθάνθηκε όντας απών στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ αλλά παρακολουθώντας το από τις κερκίδες ανάμεσα από τους φιλάθλους του Άρη είπε: "Σίγουρα είναι μια μεγάλη στεναχώρια για έναν ποδοσφαιριστή να λείπει από ένα τέτοιο παιχνίδι.

Η ομάδα ωστόσο κάλυψε το κενό μου και είχα την ευκαιρία βρισκόμενος ανάμεσα στον κόσμο να το δω από άλλη γωνιά. Σε κάποια στιγμή φοβήθηκα από τις χαμένες ευκαιρίες, τελικά ισοφαρίσαμε αν και δικαιούμασταν τη νίκη"

.

Τέλος ο Μάρκο Αουρέλιο που βραβεύτηκε για το γκολ του στο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης ο Βραζιλιάνος αμυντικός του Άρη επισήμανε: "Αφιερώνω το γκολ στον Θεό, στην γυναίκα και τα παιδιά μου, στην διοίκηση και τον κόσμο που όλοι μαζί με βοήθησαν να εγκληματιστώ γρήγορα στην ομάδα. Το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό κι αυτό φαίνεται και προς τα έξω".

Κι όσο για το πόσο τον βοηθάει μετά από μία δύσκολη περίοδο που πέρασε μετά τον τραυματισμό του είπε ότι: "Σίγουρα πέρασα μία δύσκολη στιγμή μετά την εγχείρηση, την αποθεραπεία και τα παιχνίδια που ακολούθησαν. Το γκολ αυτό με βοηθάει πάρα πολύ και με κάνει να βλέπω ότι η ζωή προχωράει μπροστά. Σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια έχω βελτιωθεί πολύ και θα βελτιωθώ ακόμα περισσότερο στην συνέχεια".
















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ