COPA AMERICA

Βραζιλιάνικα ΜΜΕ vs Ντούνγκα

Βραζιλιάνικα ΜΜΕ vs Ντούνγκα
Ρομπίνιο-Βραζιλία

Στο στόχαστρο των μέσων ενημέρωσης στη Βραζιλία έχει μπει ο τεχνικός της "σελεσάο" εξαιτίας του φτωχού θεάματος που παρουσιάζει η ομάδα του στο Κόπα Αμέρικα

Μετά από τη νέα μέτρια εμφάνιση κόντρα στο Εκουαδόρ που συνοδεύτηκε με το "φτωχό" 1-0 χάρη στην ατομική έμπνευση για μία ακόμη φορά του Ρομπίνιο (είναι ο μοναδικός σκόρερ μέχρι στιγμής για την "σελεσάο" με τέσσερα τέρματα), οι εφημερίδες στη Βραζιλία εξυμνούν τον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης, κατηγορώντας ταυτόχρονα τον ομοσπονδιακό τεχνικό για αμυντικογενή ενδεκάδα.
"Ο Ρομπίνιο σώζει και πάλι τη Βραζιλία", τονίζει στο πρωτοσέλιδό της η βραζιλιάνική εφημερίδα "O Globo", που κάνει λόγο για μία ακόμη τραγική εμφάνιση από τους παίκτες της σελεσάο.

"Χωρίς να παίξουν ποδόσφαιρο αντάξιο της παράδοσης αυτής της χώρας, ίσα ίσα κατάφερουν να νικήσουν το Εκουαδόρ... χάρη στις ατομικές επινοήσεις του Ρομπίνιο, ο οποίος δεν έμεινε ικανοποιημένος μόνο από το γεγονός ότι κέρδισε το πέναλτι, αλλά ανέλαβε την εκτέλεσή του.

Το πρώτο μέρος αποτύπωσε το τραγικό πλάνο για το αρχικό σχήμα της Βραζιλίας, με την παρουσία στην 11αδα τριών αμυντικών μέσων", αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα.

"Κοιτάξτε ποιός έσωσε τη Βραζιλία", είναι η λεζάντα που υπάρχει κάτω από τη μεγάλη φωτογραφία του Ρομπίνιο, που φιλοξενείται στο πρωτοσελίδο της αθλητικής εφημερίδας "Lance", η οποία σχολιάζει:

"Ο προπονητής είναι χαμένος ανάμεσα στην άμυνα, που είναι την γνωρίζει τόσο καλά από τότε που έπαιζε ο ίδιος ποδόσφαιρο, και το επιθετικό ποδόσφαιρο που ζητούν οι οπαδοί".








TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ