ΠΑΟΚ

Βραζιλιάνικο πρες

Βραζιλιάνικο πρες
αλαν

Στον αέρα φαίνεται να βρίσκεται την στιγμή αυτή η παραμονή των δύο Βραζιλιάνων Άλαν και Μπαϊάνο στο δυναμικό του ΠΑΟΚ

Άλαν και Μπαϊάνο όπως είναι γνωστό είχαν υπογράψει συμβόλαια συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ διάρκειας δύο ετών επί της προηγούμενης διοίκησης της ΠΑΕ δηλαδή αυτής των κ.κ. Βεζυρτζή και Οικονομίδη.Ο Άλαν όμως δεν ικανοποίησε τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Γιώργο Παράσχο, στην διάρκεια της προετοιμασίας και πολύ περισσότερα στα φιλικά που διεξήχθησαν με αποτέλεσμα να πάψει να τον υπολογίζει σε αντίθεση με τον Μπαϊάνο που δεν θα έλεγε όχι στην παραμονή του.
Για την περίπτωση των δύο Βραζιλιάνων υπήρξε σήμερα το μεσημέρι συνάντηση με τον κοινό τους εκπρόσωπο στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απόντος του προέδρου της ΠΑΕ, Θοδωρή Ζαγοράκη.Στην διάρκεια αυτής από πλευράς των διοικούντων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τονίστηκε προς τον εκπρόσωπό τους αναφορικά με τον Άλαν πως δεν υπολογίζεται και ότι θα πρέπει να βρεθεί τρόπος ή να αποδεσμευτεί ή να δοθεί με την μορφή δανεισμού σε κάποια άλλη ομάδα.

Μάλιστα ξεκαθαρίστηκε πως στην περίπτωση που δεν γίνει αυτό στον ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένοι να μην εκδώσουν δελτίο ούτε στον Μπαϊάνο και ουσιαστικά και οι δύο να κινδυνέψουν να χάσουν την χρονιά.Όπως και να έχει μέσα στις επόμενες μέρες και σίγουρα μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις ειδικά όσον αφορά την περίπτωση του Άλαν.

Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώθηκε ότι ο κύριος Θοδωρής Δοϊρανλής προσήλθε στα γραφεία και ολοκλήρωσε τη μεταβίβαση των μετοχών που κατείχε (3,85351%) στον Θοδωρή Ζαγοράκη.

Στα αγωνιστικά τελείωσε η απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής που ξεκίνησε στις 18:00 με το πρόγραμμα να περιείχε ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό διπλό.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν κανονικά, εκτός από τον Ουντέζε, ο οποίος απουσίαζε μιας και ακολουθεί θεραπευτική αγωγή. Για αύριο Τετάρτη είναι προγραμματισμένη μία απογευματινή προπόνηση για τις 18:00.








TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ