ΠΑΟΚ

Βραζιλιάνος για αντι-Κουλιμπάλι

Βραζιλιάνος για αντι-Κουλιμπάλι
Κουλιμπαλί-Γκλάντμπαχ

Η περίπτωση του Κουλιμπάλι συναντάει δυσκολίες λόγω Γκλάντμπαχ και στον ΠΑΟΚ εξετάζουν ήδη Βραζιλιάνο μέσο

Αρχικά η Γκλάντμπαχ έφθανε να ζητάει το ποσό των 200.000 ευρώ το οποίο όμως χωρίς μεγάλη καθυστέρηση έπεσε στις 50.000 ευρώ.
Ωστόσο στον ΠΑΟΚ επιμένουν πως θα ασχοληθούν και πάλι με τον Κουλιμπάλι από την στιγμή που πάρει στα χέρια του την ελευθέρας του. Υπενθυμίζεται πως χθες πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε πριν πάρει μέσα σε λιγότερο από ένα 24ωρο τον δρόμο της επιστροφής για την Γερμανία.

Την Παρασκευή ο Σορλέν

Κι ενώ η απόκτηση του Κουλιμπάλι δείχνει να μην προχωράει έτσι όπως θα επιθυμούσαν στον ΠΑΟΚ στην ομάδα της Θεσσαλονίκης περιμένουν μεθαύριο να αφιχθεί στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ο Ολιβιέ Σορλέν.

Με τον 29χρονο Γάλλο μέσο της Ρεν έχει υπάρξει συμφωνία τόσο με τον ίδιο αλλά και με την γαλλική ομάδα για τον δανεισμό του μέχρι το καλοκαίρι και ακολούθως να υπάρξει οψιόν αγοράς.

Με την άφιξή του ο Σορλέν είναι να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως να κλείσει η μεταγραφή του με τις υπογραφές για συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι.

Στην συνέχεια ο 29χρονος Γάλλος μέσος αναμένεται να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα θέτοντας τον εαυτό του στην διάθεση του Φερνάντο Σάντος με τον Πορτογάλο τεχνικό να αποφασίζει το πότε θα τον χρησιμοποιήσει.

Φέρνει το ταλέντο Τραορέ

Παράλληλα θα πρέπει να σημειωθεί ότι στον ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά στο να φέρουν στην Θεσσαλονίκη τον 17χρονο Μουσά Τραορέ.

Πρόκειται για διεθνή με την Εθνική Νέων της Ακτής Ελεφαντοστού και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του αφρικανικού ποδοσφαίρου τον οποίο και έχει παρακολουθήσει στενά ο Ζήσης Βρύζας με το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Βέρτης και Κουρκούλης

Τέλος και όσον αφορά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε αυτήν προτίθεται να συμμετάσχουν οι Νίκος Βέρτης και Νίκος Κουρκούλης. Αμφότεροι επικοινώνησαν με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρή Ζαγοράκη, και του ζήτησαν πληροφορίες σχετικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως την στιγμή αυτή ο αριθμός των μετόχων με το που ξεκίνησε η διαδικασία αγγίζει τους 1.000 και το ποσό έχει φθάσει τις 180.000 ευρώ.






















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ