ΠΑΟΚ

Βραζιλιάνος για δοκιμή

Βραζιλιάνος για δοκιμή
Βούκοτιτς

Βραζιλιάνος επιθετικός χαφ αναμένεται την Τετάρτη στο γήπεδο της Τούμπας προκειμένου να δοκιμαστεί από τον τεχνικό της ομάδας, Μόμτσιλο Βούκοτιτς.

Με δεδομένο λοιπόν ότι ο Βασίλης Γκαγκάτσης ενημέρωσε τον Νίκο Βεζυρτζή ότι ο ΠΑΟΚ έχει το δικαίωμα να προχωρήσει σε μεταγραφές εν όψει της προσεχούς περιόδου του Ιανουαρίου κινήθηκαν διαδικασίες για την ενίσχυση της ομάδας και έτσι προέκυψε ο Βραζιλιάνος χαφ η παρουσία του οποίου στις προπονήσεις έχει να κάνει με την προοπτική να δοκιμαστεί από τον Μόμτσιλο Βούκοτιτς και αναλόγως αν πείσει να αποκτηθεί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για επιθετικό χαφ που διακρίνεται για την οργάνωση του παιχνιδιού και παράλληλα την έφεση του στο σκοράρισμα.

Μάλιστα ήδη έχουν γίνει αρκετές συζητήσεις με τους εκπροσώπους του και ο παίκτης προσκλήθηκε να έρθει στην Θεσσαλονίκη την Τετάρτη ή την Πέμπτη προκειμένου εκτός από την παρουσία του στις προπονήσεις να δώσει το παρών στο φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στην Τούμπα με τον Πανσερραικό στις 30 του μήνα.

Όπως γίνεται κατανοητό η απόδοσή του Βραζιλιάνου τόσο στο φιλικό όσο και στις προπονήσεις αναμένεται να αποτελέσουν το κριτήριο της εισήγησης του Μόμτσιλο Βούκοτιτς.

Κατά τα άλλα τέλος δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να ασχοληθεί τελικά ο ΠΑΟΚ με την περίπτωση του Μεθόδιου Ντεγιάνοφ που έχει προταθεί με δεδομένο ότι μένει ελεύθερος από τον ΟΦΗ. Η περίπτωση του Βούλγαρου είναι ένα θέμα με το οποίο θα ασχοληθεί η διοίκηση της ΠΑΕ μετά τις γιορτές.

Επίσκεψη στην Ονειρούπολη

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συμμετείχε σε ακόμη μια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, στέλνοντας ένα μήνυμα συμπαράστασης και κοινωνικής υπευθυνότητας.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ Στέλιος Ηλιάδης και Νίκος Αραμπατζής, συνοδευόμενοι από το γενικό αρχηγό της ομάδας, Κώστα Ιωσηφίδη, επισκέφθηκαν το απόγευμα τη Δράμα, στα πλαίσια της δράσης "Ονειρούπολη", που υλοποιείται από τον Δήμο Δράμας.

Η "Ονειρούπολη" είναι ένα μικρό χριστουγεννιάτικο χωριό που δημιουργείται στο κέντρο της πόλης της Δράμας. Το πρόγραμμα φιλοξενούσε γιορτινές δράσεις και εκπλήξεις, τόσο για τους μικρούς όσο και για τους μεγάλους.

Στα πλαίσια της επίσκεψης αυτής, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ μαζί με το Δήμαρχο της πόλης επισκέφθηκαν την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Δράμας, όπου αντάλλαξαν ευχές και δώρα με τα παιδιά που νοσηλεύονται εκεί.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το χωριό του Άγιου Βασίλη, όπου σε ειδικά διαμορφωμένο σπιτάκι φωτογραφήθηκαν και μοίρασαν αυτόγραφα στους επισκέπτες της Ονειρούπολης.

Επιμένει η Ρέντινγκ για Μέγκαχεντ



Πολύ πιθανό πρέπει να θεωρείται το ενδεχόμενο αμέσως μετά τα Χριστούγεννα ο Αμίρ Μέγκαχεντ να επισκεφθεί την Αγγλία για λογαριασμό της Ρέντινγκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά από επαφές που είχε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον εκπρόσωπο του έδωσε το πράσινο φως προκειμένου ο νεαρός διεθνής Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής να πάει στην Αγγλία και να δοκιμαστεί στην Ρέντινγκ η οποία είναι γνωστό ότι ενδιαφέρεται για την απόκτηση του.

Συγκεκριμένα πριν από ένα περίπου μήνα γραφείο μάνατζερ είχε ζητήσει άδεια από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ προκειμένου ο Μέγκαχεντ να μεταβεί στην Αγγλία για να δοκιμασθεί σε προπόνηση ομάδας που δεν ανέφερε με πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή πρόκειται για την Ρέντινγκ που δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια απόκτησης του νεαρού Αιγυπτίου.

Όσο για τον ΠΑΟΚ; Στις τάξεις του «Δικεφάλου» δεν κρύβουν ότι δεν θα ήταν αρνητικοί στην παραχώρηση του πολύ περισσότερο δε αν οι Άγγλοι προτείνουν ένα ποσό το ελάχιστο της τάξης των 700.000 ευρώ.

Με δεδομένο μάλιστα ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει δώσει το πράσινο φως είναι πολύ πιθανό ο Μέγκαχεντ να πάρει τελικά την απόφαση να πάει στην Αγγλία προκειμένου να δοκιμαστεί από την Ρέντινγκ.

Τέλος δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο αν η Ρέντινγκ ενδιαφερθεί να γίνει και συζήτηση ακόμα και για δανεισμό του Μέγκαχεντ για κάποιο χρονικό διάστημα πάντα με αποζημίωση που θα εξαρτάται από τη χρονική διάρκεια.

Κατά τα άλλα θέμα χρόνου θα πρέπει να θεωρείται η υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Διονύση Χασιώτη με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και η οριστικοποίηση συμφωνιών τόσο με την ΑΓΡΟΤΙΚΗ Τράπεζα όσο και με ιδιωτικές εταιρίες στις οποίες έχουν απευθυνθεί οι Νίκος Βεζυρτζής και Απόστολος Οικονομίδης.





































TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ