ATHENS KALLITHEA

"Βράζουν" στο "Ελ Πάσο"

"Βράζουν" στο "Ελ Πάσο"
New Image

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε η διοίκηση της Καλλιθέας, με αφορμή τα όσα συνέβησαν στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου

" Χρειάστηκαν 30 χρόνια να περάσουν για να ζήσει η Καλλιθέα αυτή την απαράδεκτη και ελεεινή συμπεριφορά σε αγώνα της εκτός έδρας. Τότε, το 1977 είχε αντιμετωπίσει τη βάναυση συμπεριφορά των φιλάθλων του Ηροδότου, σε αγώνα μας του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής. Τότε είχαμε δύο τραυματισμούς, ευτυχώς τώρα δεν είχαμε.

Δεν αλλάζει όμως σε τίποτα η συμπεριφορά των "φιλάθλων" του Ολυμπιακού Βόλου και απλώς ήταν σύμπτωση που δεν είχαμε τραυματισμούς. Στη σκηνοθεσία της όλης παράστασης με πρωταγωνιστές τους χούλιγκαν του Βόλου, δυστυχώς είχε συμμετοχή και η Αστυνομία, που ήταν εξαφανισμένη και μετά το τέλος των επεισοδίων που διήρκεσαν ένα τέταρτο, εμφανίστηκε για να προστατέψει την ομάδα μας. Να σημειωθεί ότι καθαρά από τύχη δεν είχαμε τραυματισμούς, γιατί όταν στα μέλη της αποστολής, πέραν των εμετικών ύβρεων, προστέθηκαν κροτίδες, μολότοφ, σίδερα και ξύλα, τότε η ευθύνη της Αστυνομίας θα ήταν τεράστια.

Ο τοπικισμός ως ένα σημείο είναι ανεκτός, στο Βόλο ήταν εγκληματικός. Η υποκρισία των παραγόντων του Ολυμπιακού Βόλου έφτασε στο αποκορύφωμά της, όταν κάποια στιγμή μπήκαμε στα αποδυτήρια, να θέλουν να μας σερβίρουν και καφέδες, όταν έβλεπαν αυτούς τους "δολοφόνους" και δεν αντέδρασαν καθόλου. Και ορισμένοι από τους "παράγοντες" έβριζαν χυδαία την αποστολή. Ο Παρατηρητής αγώνος δεν είδε τίποτα γιατί ήρθε καθυστερημένος, η Αστυνομία δεν είδε τίποτα γιατί ήρθε καθυστερημένη και εκπρόσωπος της ΔΕΑΒ δεν εμφανίστηκε. Και να σημειωθεί ότι η αποστολή μας πήγε σχετικά καθυστερημένη μία ώρα και ένα τέταρτο πριν την έναρξη του αγώνα.

Δεν καταγγέλλουμε αυτά για να δικαιολογήσουμε την ήττα μας. Στον αγωνιστικό χώρο, πέρα των γνωστών θεατρινισμών, να μπαίνει το φορείο επανειλημμένα για να κερδίσει χρόνο, με δύο τραυματιοφορείς- παράγοντες του Ολυμπιακού Βόλου, εξαφανίζονταν και οι μπάλες. Οι κράμπες των παικτών του Ολ. Βόλου συμπτωματικά γινόντουσαν την ώρα που η ομάδα μας έβγαινε στην επίθεση και αναγκαστικά οι ποδοσφαιριστές μας τηρούσαν το FAIR PLAY. ( Ας μπορούσαν να μην το έκαναν). Τα τελευταία 15 λεπτά μόνο ποδόσφαιρο δεν παίχτηκε, αυτά όμως συμβαίνουν, δεν ήταν πρωτόγνωρα.

Ένα μόνο ερώτημα απευθύνουμε στην Αστυνομία, κατά την άφιξη της αποστολής μας υπήρχαν 5 αστυνομικοί των ειδικών δυνάμεων και καθόντουσαν κοντά στο πούλμαν της ομάδος μας που βρισκόταν 50 μέτρα μακριά από την είσοδο του γηπέδου που θα έμπαιναν τα μέλη της. Αυτοί δεν είδαν? Δεν άκουσαν? Και γιατί δεν συνέλαβαν κανένα από αυτούς τους τραμπούκους?

Μία απάντηση δίνουμε στη Διοίκηση και στους φιλάθλους του Ολ. Βόλου. Τη συμπεριφορά μας στον αγώνα που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας και που είχε λήξει ισόπαλος. Πιστεύουμε ότι υπάρχουν και έντιμοι άνθρωποι στο Βόλο, που σίγουρα θα νιώθουν τύψεις. Το συγγνώμη του κ. Διαμαντόπουλου στον αρχηγό της αποστολής μας κ. Καρακασίδη λέει πολλά… Το σύνθημα προς τον αρχηγό της ομάδας Λουκά Καραδήμο: "Είναι Π… του Καραδήμου η Μάνα" ήταν ότι το ελεεινότερο προς το πρόσωπο και την ιστορία του ποδοσφαιριστή μας. Την απάντηση την έδωσε όμως με το αγωνιστικό του φρόνημα και το ήθος του στον αγωνιστικό χώρο









".

Στο αγωνιστικό μέρος, οι παίκτες ξεκίνησαν χθες την προετοιμασία για τον αγώνα με το Αιγάλεω. Σήμερα έχουν ρεπό και στην αναμέτρηση με το "σίτι" θα απουσιάσουν οι Παραράς και Σαρμιέντο. Ο Βοσκαρίδης θα κληθεί από την διοίκηση ώστε να ξεκαθαριστεί το μέλλον του στην ομάδα, καθώς απουσιάζει τους τελευταίους τέσσερις μήνες από τις υποχρεώσεις της Καλλιθέας, λόγω τραυματισμού.


TAGS ATHENS KALLITHEA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ