ΠΑΟΚ

Βροχή δημοσιευμάτων για Μάρτενς

Βροχή δημοσιευμάτων για Μάρτενς

Αίσθηση κυρίως σε Ολλανδία και Βέλγιο προκάλεσε η μετακίνηση του πρώην αρχηγού της Αλκμάαρ στον ΠΑΟΚ.

Η μεταγραφή του Μάρτενς στον ΠΑΟΚ όπως είναι φυσιολογικό δεν συζητήθηκε μόνο στην Ελλάδα. Η άμεση αποχώρηση του Βέλγου μεσοεπιθετικού από την Αλκμάαρ προκάλεσε αίσθηση και στο εξωτερικό και κυρίως σε Ολλανδία και Βέλγιο και μάλιστα τις τελευταίες ώρες είδαν το φως της δημοσιότητας αρκετά κείμενα που αναφέρονται στο γεγονός.

Διαβάστε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο:

voetbalkrant.com : "Είναι επίσημο! Ο Μάρτενς ταξιδεύει αμέσως για την Ελλάδα. Κατέληξε πρόσφατα σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ και ενώ φαινόταν ότι θα αποχωρήσει από την ΑΖ στο τέλος της σεζόν, η ελληνική ομάδα ήθελε τον συμπατριώτη μας το συντομότερο δυνατόν και έκανε πρόταση στην Άλκμααρ.

Η AZ στη συνέχεια κατέληξε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ έναντι αμοιβής για την άμεση μεταφορά του Βέλγου χαφ. Δεν είναι σαφές πόσα χρήματα μπήκαν στα ταμεία της ΑΖ".

sportmagazine.levif.be : "Ο δεύτερος του ελληνικού πρωταθλήματος ΠΑΟΚ ήθελε να προσλάβει από τώρα τον Μάρτενς, ο οποίος είχε ήδη συμφωνήσει να συνεχίσει στην ομάδα που έχει για επικεφαλής τον Ολλανδό, Χουμπ Στέφενς. Οι δύο σύλλογοι τα βρήκαν σε αποζημίωση για άμεση μεταφορά".

dhnet.be : "Ο Μάρτενς θα αφήσει την AZ αυτό το χειμώνα. Η Αλκμάαρ συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ για την άμεση μεταφορά του παίκτη στην Ελλάδα, όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη".

sportmagazine.knack.be : "Ενας Βέλγος στο εξωτερικό. Ο Μάρτενς πάει απ' αυτόν τον χειμώνα στον ΠΑΟΚ. Η Αλκμάαρ κατέληξε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για την μεταγραφή του 29χρονου μεσοεπιθετικού".

goal.com/nl :" Ο Μάρτενς μεταφέρεται αμέσως στον ΠΑΟΚ. Ο 29χρονος Βέλγος είναι η επόμενη μεταγραφική κίνηση του ελληνικού συλλόγου. Ο Μάρτενς αρχικά είχε συμφωνηθεί να μετακινηθεί μετά το τέλος αυτής της σεζόν στον ΠΑΟΚ, αλλά η ελληνική ομάδα αποφάσισε να επισπεύσει την μεταγραφή. Η ΑΖ είχε απορρίψει την αρχική προσφορά του ΠΑΟΚ, όμως, μετά από μερικές ημέρες διαπραγματεύσεων αποφάσισε να συμφωνήσει σε πρόωρη παραχώρηση"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ