ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Βροχή οι προτάσεις-Εξετάζεται ο Σαριέγκι

Βροχή οι προτάσεις-Εξετάζεται ο Σαριέγκι
Περόνε-Σαριέγκι

Δεκάδες είναι τα φαξ που φθάνουν καθημερινά με παίκτες για την ομάδα. Προτάθηκαν Φαβάλι και Σαριέγκι

Η σεζόν τελείωσε και επίσημα για τους παίκτες και το προπονητικό τιμ του Ατρόμητου την Πέμπτη το πρωί, όταν έγινε η τελευταία προπόνηση της χρονιάς, μέχρι το νέο ραντεβού που υπολογίζεται για τις 20 Ιουνίου.
Η προπόνηση έκλεισε με φιλικό ματς εναντίον του ΠΑΟ ΡΟΥΦ, τον οποίο οι Περιστεριώτες κέρδισαν με 4-1 σε ένα αρκετά χαλαρό ματς.

Το βραδάκι ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Σπανός, υποδέχθηκε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα σε ταβέρνα, όπου και έδωσε τα συγχαρητήρια του για τη θέση που τερμάτισε η ομάδα και την καλή δουλειά που έγινε όλη την σεζόν.

Προτάθηκε ο Σαριέγκι

Καθημερινά στα γραφεία της ΠΑΕ έρχονται δεκάδες φαξ με παίκτες από διάφορους μάνατζερ, τα οποία εξετάζουν προσεκτικά οι άνθρωποι του Ατρόμητου, καθώς υπάρχουν και ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Ένας από αυτούς είναι και ο Χόσου Σαριέγκι, που όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό. Εκτός του Ισπανού, έχει προταθεί και ο 38χρονος Ιταλός αμυντικός Τζουζέπε Φαβάλι, ενώ πάντα στα υπ' όψιν είναι ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ που δεν έχει κλείσει ακόμα σε ομάδα.








TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ