ΠΑΟΚ

Βρύζας: "Δεν ήταν εύκολη απόφαση"

Βρύζας: "Δεν ήταν εύκολη απόφαση"
Βρύζας

Ο Ζήσης Βρύζας μίλησε με αφορμή το σημερινό, αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του για το "αντίο" του από τα γήπεδα

" Ένα μεγάλο κομμάτι της επαγγελματικής μου ζωής έκλεισε σήμερα. Δεν είναι εύκολη η απόφαση να σταματάς το ποδόσφαιρο και αρχίζω να το αντιλαμβάνομαι τώρα που τελείωσε το παιχνίδι και ξέρω ότι αύριο δεν θα πάω στην προπόνηση. Μέσα από μία υγιή σχέση γεμάτη ειλικρίνεια μεταξύ μας, κόσμος, παίκτες, Διοίκηση, δημοσιογράφοι, μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα", τόνισε αρχικά ο Βρύζας που στην συνέχεια αναφέρθηκε και στην αναγνώριση του κόσμου του ΠΑΟΚ στο πρόσωπό του.

" Μέσα από υπευθυνότητα και σοβαρότητα, όπως απαιτείται για το νέο έργο που ανέλαβα να βγάλω εις πέρας, θα προσπαθήσω να πετύχω αυτό που σκέφτομαι. Η αναγνώριση που μου έδειξαν στο πρόσωπό μου σήμερα με συγκίνησε. Είναι ο ιδανικός τρόπος για να σταματήσει κάποιος την ποδοσφαιρική του καριέρα. Ευχαριστώ τον κόσμο".


Ο Βρύζας αναφέρθηκε και στην απόφασή του να σταματήσει σε αυτό το χρονικό σημείο της ποδοσφαιρικής του καριέρας λέγοντας: " Η απόφασή μου για να σταματήσω ήρθε γιατί πλέον δεν μπορώ να πιάσω τα υψηλά στάνταρντς των προηγούμενων ετών. Το μυαλό μου θέλει, αλλά το κορμί δεν μπορεί να ανταποκριθεί. Είμαι περήφανος για την πορεία μου μέχρι σήμερα. Έγινα άντρας, διαμόρφωσα τον χαρακτήρα μου, γνώρισα τον κόσμο του αθλητισμού.

Οι άσχημες στιγμές ήταν πάρα πολλές, αλλά αυτές σε κάνουν δυνατό για να ανταπεξέρχεσαι στις νέες δυσκολίες. Υπήρχαν όμως πολλές όμορφες στιγμές επίσης, όπως και πολλές μικρές και άγνωστες στιγμές στον κόσμο. Σίγουρα η πιο σημαντική μου στιγμή ήταν το γκολ που πέτυχα στην Αγγλία απέναντι στην Άρσεναλ, ωστόσο όλες οι χαρές είναι χαραγμένες στην καρδιά μου"

.

Όσον αφορά το τελείωμα της καριέρας με την φανέλα του ΠΑΟΚ ο Βρύζας δήλωσε: " Ειλικρινά δεν είχα ποτέ στο μυαλό μου να κλείσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ. Δεν ήταν προσχεδιασμένο δηλαδή. Ο Θεός το έφερε έτσι και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό".


Κι όσο για την επόμενή του μέρα; " Πλέον πρέπει όλοι ενωμένοι να φτιάξουμε μία ομάδα, με όλη τη σημασία της λέξης. Ο κόσμος δίπλα μας, η Διοίκηση ισχυρή και ο ΠΑΟΚ να εκφράζει την ιδεολογία μας και ο κάθε παίκτης που έρχεται να αγωνίζεται γι' αυτήν την ιδεολογία".





TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ