ΠΑΟΚ

Βρύζας: "Δεν βλέπω την ώρα"

Βρύζας: "Δεν βλέπω την ώρα"
Βρυζας

Για την επιστροφή του στην Τούμπα και τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Ζήσης Βρύζας

« Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα στον ΠΑΟΚ», και δεν έκρυψε πως: « Αισθάνομαι ότι είμαι καλοδεχούμενος στην ομάδα από όλες τις πλευρές», όπως και ότι: « Δεν βλέπω την ώρα να προσφέρω τις υπηρεσίες μου», αλλά και ότι: « Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που υποστηρίζω, είναι μέσα στην καρδιά μου και χαίρομαι που θα ξαναπαίξω στην Τούμπα».

«Εγώ, η διοίκηση και ο κόσμος»

Όσο για την επιστροφή του; « Ήθελα εγώ πολύ, ήθελε η διοίκηση, αλλά και ο κόσμος. Πιστεύω ότι ούτε η ηλικία μου έχει περάσει, ούτε είχα τραυματισμούς, δεν έχω χάσει και τον ενθουσιασμό μου, έχω όλη την όρεξη και τη διάθεση να παίξω ποδόσφαιρο για τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ αποτελείται από πολλά νέα παιδιά, χρειάζονται και οι έμπειροι και μέσα από τις εμπειρίες και αγωνιστικά πιστεύω ότι έχω να προσφέρω πάρα πολλά στην ομάδα».

«Προέχει να μείνουμε ενωμένοι»

Για την παρουσία του Θοδωρή Ζαγοράκη επικεφαλή του διοικητικού σχήματος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ζήσης Βρύζας είπε: « Δεν είναι συνηθισμένο να βλέπω παλαιό συμπαίκτη μου σε διοίκηση. Η θέση του Θόδωρου αυτή τη στιγμή είναι πολύ υπεύθυνη, όπως φυσικά και η δική μου μέσα στο γήπεδο, όλοι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να έρθουν επιτυχίες. Δεν ασχολήθηκα καθόλου, ούτε με το οικονομικό, ούτε με τα υπόλοιπα του συμβολαίου. Θέλουμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να πάρουμε τα πράγματα έτσι όπως θα έρθουν», για να στείλει το δικό του μήνυμα: « Νομίζω ότι προέχει να είμαστε ενωμένοι, να μην υπάρχει φθορά σε κανένα τομέα στην ομάδα».

«Όνειρο η κατάκτηση του EURO»

Για την τρίτη επέτειο της κατάκτησης του EURO 2004 από την Εθνική Ελλάδας, της οποίας ο Βρύζας ήταν μέλος ανέφερε: « Ήταν πολύ μεγάλη επιτυχία, κανείς δεν μπορεί να αφαιρέσει αυτό τον τίτλο από το βιογραφικό μας. Αλλά η ζωή προχωράει και πρέπει να έρχονται καινούριες επιτυχίες. Όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο αντιλαμβανόμαστε πόσο μεγάλη επιτυχία ήταν. Αυτό που μου έχει μείνει κάποιες μικρές στιγμές καθημερινές λεπτομέρειες που περνούσαμε με την ομάδα, που καταλαβαίνεις πόσο κοντά είναι η επιτυχία από την αποτυχία, και βλέπεις ότι μπορείς, εάν δώσεις κάτι παραπάνω από τον εαυτό σου, να φτάσεις τόσο ψηλά».

Τι ήταν όμως αυτό που δεν πρόκειται να ξεχάσει; « Οι στιγμές μετά τη λήξη του τελικού και πριν σηκώσεις το τρόπαιο, είναι σαν ένα μακρινό όνειρο, που είχες όταν ήσουν παιδί και λες τώρα τι έγινε...».

«Χρειάζονται πολλά χρόνια»
Όσο για την επόμενη της κατάκτησης του EURO 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας ο Βρύζας είπε: « Η νίκη στο ευρωπαϊκό έφερε αλλαγή στην Ελλάδα, αλλά χρειάζεται κι άλλο διάστημα για να οργανωθούμε ακόμα καλύτερα. Ίσως κάποια πράγματα γενικότερα στη χώρα μας, χρειάζονται πολλά χρόνια για να αλλάξουν, η νοοτροπία, η ίδια η κοινωνία.

Πάντως, άνοιξαν πόρτες στην Ευρώπη, που σε διαφορετική περίπτωση θα ήταν κλειστές. Πλέον, σε όλη την Ευρώπη, παλαιοί ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα, διοικούν και δίνουν το δικό τους στίγμα για να προχωρήσουν οι σύλλογοι. Νομίζω ότι αυτό θα κάνει καλό και στην Ελλάδα

».










TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ