ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βύντρα: "Πρώτα η Καβάλα και μετά η Ρόμα"

Βύντρα: "Πρώτα η Καβάλα και μετά η Ρόμα"
Βύντρα, Χριστοδουλόπουλος, εκδήλωση

Πρώτα η Καβάλα και μετά η Ρόμα σύμφωνα όσα είπε ο Βύντρα. Σισέ: "Θα στεφθούμε πρωταθλητές"

Βύντρα: "Πρώτα η Καβάλα και μετά η Ρόμα"

Αυτόγραφα και φωτογραφίες με πολλούς μικρούς φίλους της ομάδας έβγαλε ο καλεσμένος Λουκάς Βύντρα στο κατάστημα της Green Team στην μπουτίκ του Παναθηναϊκού στο Χαλάνδρι. Μαζί με τον "Πανάθα" ο διεθνής αμυντικός ικανοποίησε αρκετά μικρά παιδάκια που τον περίμεναν μαζί με τους γονείς τους.

" Σαν ποδοσφαιριστές θέλουμε να προσφέρουμε στα μικρά παιδιά να τους δίνουμε και εμείς χαρά όπως μας δίνουν και αυτοί. Να τους ευχαριστούμε για την παρουσία τους δίπλα μας", είπε ο Βύντρα που μοίρασε δώρα στους μικρούς φίλους του "τριφυλλιού" αλλά και εισιτήρια του αγώνα με την Καβάλα.

" Σίγουρα κάθε παιχνίδι το βλεπουμε διαφορετικά και θέλουμε να κερδίσουμε και ελπίζουμε να κερδίσουμε" είπε ο αμυντικός των "πράσινων" σε ερώτηση για τους στόχους του Παναθηναϊκού.

Σε ότι αφορά το ευρωπαϊκό ραντεβού των "πράσινων" ο Λουκάς Βύντρα αναφερόμενος για το ματς με την Ρόμα, τόνισε: " Πρώτα η Καβάλα και μετά η Ρόμα".

Σισέ: "Θα στεφθούμε πρωταθλητές"

Ο Τζιμπρίλ Σισέ συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Γαλλία και σε συνέντευξη του στο "France Football" μιλάει για τον Παναθηναϊκό αλλά και την ενδεχόμενη κλήση του στους τρικολόρ ενόψει Μουντιάλ.

Ο Σισέ αρχικώς αναφέρθηκε στην υποδοχή που του επεφύλαξαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, κερδίζοντας με τον ενθουσιασμό τους τον Γάλλο σταρ.

Οι εμφανίσεις του Σισέ στέλνουν μήνυμα στον Ραϊμόντ Ντομενέκ ενόψει Μουντιάλ, ενώ τονίζει ότι δεν πρόκεται να αφήσει τον Παναθηναϊκό, θεωρώντας ότι έχει κάνει σωστή επιλογή να φορέσει την φανέλα των "πρασίνων¨. Αναλυτικά η συνέντευξη:

Ο Γάλλος σταρ μίλησε στην αρχή για την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού: " Δεν έχω δει και δεν έχω ζήσει ποτέ κάτι τέτοιο. Γινόταν πανικός. Κάναμε μία ώρα να φύγουμε από το αεροδρόμιο. Οι οπαδοί είχαν σημαίες. Οι οπαδοί εδώ είναι το κάτι άλλο! Αυτό δείχνει το πάθος που έχουν για την ομάδα τους. Όλοι είναι εκστασιασμένοι. Είναι μάλιστα ένας οπαδός που μου μοιάζει. Είναι ντυμένος όμοια με μένα και έχει το ίδιο κούρεμα. Όταν με βλέπει τρελαίνεται, τα χάνει και κλαίει".

Πως έγινε η προσέγγιση από τον πρόεδρο του τριφυλλιού, Νίκο Πατέρα;


" Μου έχει πει ότι με παρακολουθούσε ένα χρόνο στη Λίβερπουλ και ότι ήμουν το "μικρό του καπρίτσιο". Στην πρώτη μας συνάντηση στην Αγγλία, μου είχε πει ότι με θέλει για να πάρουμε μαζί τον τίτλο. Πολύ γρήγορα αναπτύχθηκε μία εξαιρετική σχέση ανάμεσά μας. Του ζήτησα δύο με τρεις ημέρες για να το σκεφτώ και τελικά είπα το ναι. Είχα επίσης κι άλλες προτάσεις όπως αυτή της Τότεναμ, αλλά θα έπρεπε να περιμένω για το αν τελικά θα με αγοράσουν με τα λεφτά που ήθελε η Μαρσέιγ. Είχα επίσης τηλεφώνημα από τον Ντιντιέ Ντεσάμπ για να τα ξαναβρούμε με την Μαρσέιγ, αλλά δεν ήθελα πλέον να το κάνω. Ήθελα να γυρίσω τη σελίδα της Μασσαλίας. Ήθελα να βρω έναν σύλλογο όπου θα μου έδινε αμέσως χρόνο συμμετοχής και τις κατάλληλες συνθήκες για να ξαναβρεθώ στο επίπεδό μου.

Ομοίως, ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι που έλεγαν ότι ήμουν τρελός που ήρθα στην Ελλάδα, αλλά έχω κάνει την σωστή επιλογή. Έχω πάρει την καριέρα μου στα χέρια μου. Δεν έχουμε τον ίδιο τρόπο αντιμετώπισης όταν είμαστε στα 28 και όταν είμαστε στα 23 μας. Πιο νέοι, ονειρευόμαστε μεγάλες ομάδες. Σήμερα θέλω πολύ να παίζω και δεν θέλω να θυμάμαι τα δύσκολα χρόνια που έπαιζα χωρίς να κερδίζω

".

Η συζήτηση πηγαίνει στον παράγοντα... γκολ: " Εύχομαι να καταρρίψω το ρεκόρ μου στη τελευταία σεζόν με την Οσέρ (26 γκολ). Έχω ξαναβρεί το ένστικτό μου. Υπογράφοντας στον Παναθηναϊκό, βασικά ξαναβρήκα την όρεξή μου. Ξαναβρίσκω την αίσθηση που είχα στην Οσέρ, την επιθυμία να παίζω και να σκοράρω. Εκπλήσσομαι! Επιπρόσθετα, η ποιότητα ζωής στην Αθήνα είναι φανταστική.

Είχα ανάγκη δύο μηνών προσαρμογής, αλλά ήξερα ότι όταν η μηχανή θα έπαιρνε ξανά μπροστά, θα ήταν δύσκολο να σταματήσει. Αν και είχα σκληρούς τραυματισμούς ήξερα ότι θα ξαναέβρισκα τον δρόμο μου. Η δύναμή μου είναι να μην έχω ποτέ αμφιβολίες. Είχα πάντα πίστη στον εαυτό μου. Αυτό μου επέτρεπε να ξανασηκώνομαι κάθε φορά που έπεφτα.



Δεν πρέπει να θεωρείται εύκολο το ελληνικό Πρωτάθλημα. Είναι ισχυρό, καθώς όλες οι ομάδες θέλουν να χτυπήσουν τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Υπάρχουν επίσης όλα αυτά τα ντέρμπι που κάνουν την ατμόσφαιρα ακόμα πιο ζεστή.



Μου αρέσει όλη αυτή η τάση στην Ελλάδα. Τέτοιες ατμόσφαιρες μου δίνουν κίνητρο. Στο Πρωτάθλημα πιστεύω ότι θα στεφθούμε Πρωταθλητές. Επίσης έχουμε περάσει στους "16" του Europa Leauge, όπου θα αντιμετωπίσουμε τη Ρόμα. Μπορούμε να προχωρήσουμε σε αυτή τη διοργάνωση. Έχουμε μία μεγάλη ομάδα με μία ντουζίνα Έλληνες διεθνείς.



Έχουμε παίκτες όπως ο Νίνης, ένα φαινόμενο 19 ετών, έχουμε τον Καραγκούνη, τον Κατσουράνη, τον Σεϊταρίδη, τον Ζιλμπέρτο Σίλβα και τον Λέτο οι οποίοι είναι ιεροί για την ομάδα. Δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι η Ελλάδα απέκλεισε τη Γαλλία το καλοκαίρι του 2004, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Η Ελλάδα μάλιστα έχει περάσει στην τελική φάση του επικείμενου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Αυτό δεν είναι τυχαίο!"

Για το αν θα μείνει στον Παναθηναϊκό: " Αν είμαστε Πρωταθλητές και μπούμε απευθείας στους ομίλους του Champions Leauge, δεν βλέπω το λόγο να πάω κάπου αλλού. Ξέρω ότι ο σύλλογος έχει μεγάλες φιλοδοξίες. Αν χρειάζεται ενίσχυση, ο πρόεδρος είναι ικανός να κάνει τα πάντα. Εδώ, οι διοικούντες είναι πολύ, πολύ, πολύ πλούσιοι. Ανήκουν κι αυτοί μέσα στη διοίκηση. Αν θέλουν, τότε μπορούν. Για μένα η Ελλάδα δεν είναι μία ευκαιρία απλά για να αράξω".

Στη συνέντευξη υπήρχε και το μήνυμα στον Ραϊμόντ Ντομενέκ... " Καταλαβαίνω την επιλογή του να μην με πάρει στο Euro. Δύσκολο να το κάνεις. Πήρε τον Γκομίς, προερχόμενος από δύο γκολ κόντρα στο Εκουαδόρ. Προτίμησε να πάρει έναν παίκτη που βρισκόταν σε φόρμα, να κάνει μία αλλαγή. Στην θέση του θα έκανα πιθανότατα το ίδιο. Δεν του κρατάω κακία. Δεν κοίταξα ποτέ πίσω μου. Αντιθέτως, ήξερα ότι είχαν πεθάνει οι επιθυμίες μου και οι ψευδαισθήσεις μου.

Αν ο προπονητής με ξανακαλέσει, πιστέψτε με, δεν θα το μετανιώσει! Ήξερε συνέχεια ότι ήταν δύσκολο να με αποκλείσει. Έχω το πάθος, πολύ πάθος! Δεν είμαι εκδικητικός, αλλά έχω τον ζήλο να αποδείξω ότι πολλά άτομα έχουν πέσει έξω σχετικά με την περίπτωσή μου. Κατά την άποψή μου, σε ό,τι αφορά τους δεινούς σκόρερ, δεν υπάρχουν πολλοί σαν τους Νικολά Ανελκά και Γκινιάκ. Αυτή την περίοδο, εύχομαι να πετύχω 25 γκολ για να μπορώ να έχω ελπίδες να με επιλέξει.

Έχω ακούσει να λένε ότι θα έρθει κάποιος από την ομάδα σύντομα να με δει. Δεν χάνω την πίστη μου. Εξάλλου υπάρχουν πάντα εκπλήξεις μέσα στις λίστες με τους επιλεχθέντες



".































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ