ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Με συμπτώματα δηλητηρίασης ο Αμπράμοβιτς μετά τις ειρηνευτικές συνομιλίες Ρωσίας - Ουκρανίας στο Κίεβο

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς σε αγώνα της Τσέλσι με τη Σάντερλαντ το 2015 για την Premier League.
Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς σε αγώνα της Τσέλσι με τη Σάντερλαντ το 2015 © 2022 MATT DUNHAM, FILE / AP IMAGES

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς ταλαιπωρήθηκε από συμπτώματα δηλητηρίασης μαζί με Ουκρανούς διπλωμάτες, έπειτα από ειρηνευτικές συνομιλίες στο Κίεβο.

Δημοσίευμα της Wall Street Journal αναφέρει πως ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς είχε πιθανότατα δηλητηριαστεί, όπως και άλλοι Ουκρανοί διπλωμάτες. Ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι φέρεται να παρουσίαζε συμπτώματα μετά από ειρηνευτικές συνομιλίες που έλαβαν χώρα στο Κίεβο πριν από λίγες εβδομάδες.

Μετά τη συνάντηση στο Κίεβο, ο Αμπράμοβιτς, όπως και άλλα δύο μέλη της αποστολής υπέφεραν από κόκκινα μάτια, δάκρυα που προκαλούν πόνο, όπως και ξεφλούδισμα δέρματος σε πρόσωπο και χέρια, όπως αναφέρουν πηγές της εφημερίδας.

Σύμφωνα μάλιστα και με δημοσιογράφο της Guardian, Σον Γουόκερ, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς είχε χάσει και την όρασή για αρκετές ώρες, ενώ δέχθηκε περίθαλψη στην Τουρκία.

Ερευνητές από την Ολλανδία επιβεβαίωσαν πως τρία μέλη της αποστολής, όπως και ο Αμπράμοβιτς, ο οποίος έλαβε μέρος σε συνομιλίες στις 3 Μαρτίου έχουν τα ίδια συμπτώματα, τα οποία παρουσιάζονται σε δηλητηρίαση από χημικά όπλα. Λίγο αργότερα επιβεβαίωση ήρθε και από τον εκπρόσωπό του.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως παρουσίασαν τα συμπτώματα το επόμενο πρωί μετά τη συνάντηση. Η Wall Street Journal υποστηρίζει πως υπεύθυνοι είναι σκληροπυρηνικοί από τη Μόσχα, οι οποίοι θέλουν να χαλάσουν τις ειρηνευτικές συνομιλίες.

TAGS ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΣΕΛΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ