ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξαφνική συνάντηση "Τζίγγερ"- Ορφανού

Ξαφνική συνάντηση "Τζίγγερ"- Ορφανού
Τζίγκερ

Ξαφνική συνάντηση "Τζίγγερ"- Ορφανού

O ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός συναντήθηκε με τον υφυπουργό και συζήτησαν για αρκετή ώρα.

Πρώτο και σημαντικότερο θέμα ήταν η αντιμετώπιση του "χουλιγκανισμού" που ταλανίζει τελευταία το ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο. Ο "Τζίγγερ" τάχθηκε υπέρ της απαγόρευσης των μετακινήσεων των οπαδών, ενώ επεσήμανε την αναγκαιότητα ενεργοποιήσης του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Όσον αφορά τα οικονομικά της διοργανώτριας αρχής, η κουβέντα κράτησε αρκετή ώρα, καθώς ακόμη εκκρεμεί η χορηγία της ΟΠΑΠ ΑΕ.

Εδώ ο κ. Βαρδινογιάννης έρχεται σε αντίθεση με τον Πέτρο Κόκκαλη, καθώς υποστηρίζει ότι για να διεκδικήσουν μεγαλύτερη χορηγία πρέπει να προσφέρουν καλύτερο προϊόν, ενώ ο κ. Κόκκαλης τονίζει πως δεν είναι δυνατόν να συζητάει η Σούπερ Λιγκα για χορηγία 6 εκ. ευρώ την ώρα που μπορεί να πάρει πολλά περισσότερα.

Εξάλλου να σημειωθεί ότι συνολικά τα κρατικά έσοδα που θα πάρει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο ανέρχονται στα 20 εκ. ευρώ είτε μορφή συνολικών, είτε ατομικών χοεηγιών.

Ως προς το θέμα του Βοτανικού ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανέπτυξε στον Γ.Ορφανό τη συζήτηση που είχε προηγηθεί μεταξύ του Γ.Βαρδινογιάννη και του Γ.Σουφλιά.












TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ