ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξανά εκτός ο Μέντες

Ξανά εκτός ο Μέντες
INTIME SPORTS

Για μία ακόμα ημέρα ο Μέντες δεν κατάφερε να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και δύσκολα θα προλάβει το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου. Εκτός με Πανθρακικό ο Μπεργκ. Ανακοίνωση για Αποστολόπουλο.

Πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί και στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου ο Μέντες. Ο Ολλανδός αμυντικός μέσος για μια ακόμα φορά προπονήθηκε ατομικά και όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση της Τετάρτης.

Ατομικά προπονήθηκε και ο Πέτριτς ο οποίος δίνει τη δική του μάχη για να είναι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου. Παράλληλα, σε θεραπεία υποβλήθηκε ο Μουζακίτης. Την ίδια ώρα ο Κουτρουμπής και ο Κλωναρίδης είναι έτοιμοι αφού ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που είχαν.

Στα της προπόνησης ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έριξε το βάρος του στην κυκλοφορία της μπάλας. Για την ακρίβεια οι "πράσινοι" ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ασκήσεις κυκλοφορίας και ολοκλήρωσαν με δίτερμα.

Εκτός με Πανθρακικό ο Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες στο παιχνίδι με τον Πλατανιά και όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα εκτίσει την τιμωρία του στο ματς με τον Πανθρακικό. Ανάλογη ανακοίνωση αναμένεται τις επόμενες ημέρες και για τον Τάσο Λάγο.

Ο νεαρός αμυντικός μέσος έχει συμπληρώσει επτά κίτρινες και θα απουσιάσει σε δύο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της ομάδας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ο Μάρκους Μπεργκ θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω της συμπλήρωσης του ορίου των τεσσάρων κίτρινων καρτών στον αγώνα της 25ης αγωνιστικής με τον Πανθρακικό εκτός έδρας".

Το τυπικό για Αποστολόπουλο

Μετά την Παναχαϊκή και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον εξάμηνο δανεισμό του Κώστα Αποστολόπουλου στην ομάδα της Πάτρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με την Παναχαϊκή για τον δανεισμό του Κωνσταντίνου Αποστολόπουλου, ο οποίος θα αγωνίζεται στην ομάδα της Πάτρας μέχρι τον Ιούνιο του 2014".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ