ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξανά εκτός προπόνησης ο Μπέιλ

Ξανά εκτός προπόνησης ο Μπέιλ

Ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε την Τετάρτη με την εθνική Ουαλίας, έτσι μειώνονται οι πιθανότητες να παίξει στο κρίσιμο ματς κόντρα στην Σκωτία

Η αγωνία στην Ουαλία για τον Γκάρεθ Μπέιλ κορυφώνεται, καθώς ούτε την Τετάρτη κατάφερε να πάρει μέρος στην προπόνηση, εν όψει του ματς με την Σκωτία την Παρασκευή.

Η αναμέτρηση είναι κρίσιμη και για τις δύο ομάδες, καθώς βρίσκονται στις δύο τελευταίες θέσεις του 1ου ομίλου της ευρωπαϊκής ζώνης.

Αν οι Ουαλοί πάρουν το "διπλό" στο "Χάμπντεν Παρκ", τότε φτάνουν τους 6 βαθμούς και ελπίζουν ξανά, το ίδιο... ζωντανοί θα μείνουν και οι Σκωτσέζοι φτάνοντας τους 5 βαθμούς με νίκη, ενώ με ισοπαλία τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα και για τους δύο.

Φυσικά η Ουαλία ποντάρει πολλά στον Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος ήταν ίσως ο πιο φορμαρισμένος παίκτης στον πλανήτη το τελευταίο διάστημα, αλλά οι εφιάλτες των τραυματισμών επέστρεψαν.

Στο ματς με την Φούλαμ έπαιξε για 90 λεπτά, παρά το πρόβλημα στον αστράγαλο, έτσι από τότε δεν έχει προπονηθεί, όμως το ιατρικό επιτελείο επιμένει πως θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί με το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Αντιθέτως, νοκ-άουτ τέθηκε ο μέσος της Σάντερλαντ, Ντέιβιντ Βόγκαν, όπως είχε γίνει νωρίτερα με τους Τζο Άλεν (Λίβερπουλ) και Στιβ Μόρισον (Λιντς).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ