ΑΡΗΣ

Ξανά για Φωτάκη

Ξανά για Φωτάκη
INTIME SPORTS

Αφού δεν προχώρησε το φλερτ με Παπαστεριανό και Ζαραδούκα, στην ΠΑΕ Άρης επανέρχονται για την περίπτωση του Γιώργου Φωτάκη ώστε να καλύψει την θέση της μοναδικής μεταγραφής Έλληνα παίκτη άνω των 24 ετών.

Στην ΠΑΕ Άρης επανήλθαν για την περίπτωση του Γιώργου Φωτάκη για να καλύψει την θέση της μοναδικής μεταγραφής Έλληνα ποδοσφαιριστή άνω των 24 ετών.

Μία εξέλιξη που έχει να κάνει δεν προχώρησε το φλερτ με τους Μανώλη Παπαστεριανό και Γιάννη Ζαραδούκα στα πλαίσια της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ο 32χρονος μέσος που επιθυμεί να μείνει ελεύθερος από την τουρκική Σανλιούφασπορ επανήλθε στο προσκήνιο και ιδιαίτερα ζεστά εφόσον λυθεί το θέμα με την φορολογική ενημερότητα και υπάρξει η δυνατότητα έκδοσης των δελτίων.

Εν τω μεταξύ στο στόχαστρο της Κιέβο Βερόνα βρίσκεται ο Ανδρέας Τάτος σύμφωνα με δημοσιεύματα όπου γίνεται λόγος και για ενδιαφέρον της ιταλικής ομάδας για τον Μιχάλη Μπαμπάκη του Παναιτωλικού.

Για την περίπτωση του Μπακάκη φέρεται να έγινε ήδη κρούση στην ομάδα του Αγρινίου για απόκτηση του Έλληνα μπακ με τη μορφή δανεισμού αλλά η απάντηση ήταν αρνητική.

Κατά τα άλλα ο Σούλης Παπαδόπουλος στη χθεσινή ομιλία που είχε προς τους ποδοσφαιριστές του τους έστειλε το μήνυμά τους πως στόχος εν όψει των πέντε παιχνιδιών που ακολουθούνε θα είναι η συγκέντρωση τουλάχιστον 10 βαθμών στην προσπάθεια επίτευξης του στόχου της παραμονής στην Super League.

"Πρέπει μετά από αυτά τα πέντε παιχνίδια να έχουμε πάνω από δέκα βαθμούς, να φτάσουμε τους 22-23 βαθμούς τουλάχιστον για να συνεχίσουμε να ελπίζουμε", είπε μεταξύ άλλων ο τεχνικός του Άρη.

Και όσο για τα πέντε παιχνίδια τα τρία είναι στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με Skoda Ξάνθη, Πανιώνιο και Βέροια και τα άλλα δύο στη Λιβαδειά και το Αγρίνιο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ